Johnny Depp vine la Bucureşti!

de Cinemagia în 25 Mai 2023
Actorul concertează la Romexpo cu trupa Hollywood Vampires

La două săptămâni după ce a fost ovaţionat la Cannes la proiecţia filmului francez Jeanne du Barry, actorul din franciza Piraţii din Caraibe vine la Bucureşti pe 8 iunie pentru a concerta cu trupa Hollywood Vampires, trupă pe care a format-o în 2012 alături de legendarii Alice Cooper şi Joe Perry. Formaţia are două albume la activ, Hollywood Vampires, lansat în 2015, şi Rise, lansat în 2019.

Poţi achiziţiona bilete la acest concert unic.

Concertul de la Romexpo face parte din noul turneu al formaţiei, care începe pe 30 mai cu două concerte în Statele Unite, după care Hollywood Vampires iau cu asalt Bucureştiul pe 8 iunie în primul concert european. Urmează peste 30 de reprezentaţii până la sfârşitul lunii iulie în ţări precum Turcia, Bulgaria, Franţa, Olanda, Belgia, Germania, Elveţia şi Austria.

Pe lângă premiera lui Jeanne du Barry, în care Depp îşi interpretează rolul în limba franceză, acest turneu pare să fie o revenire în forţă a actorului după ce cariera sa a fost umbrită timp de trei ani de conflictele şi procesele ultramediatizate cu fosta soţie, Amber Heard. Actorul a trebuit să se retragă din franciza Fantastic Beasts, fiind înlocuit în sequel-ul Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore de Madds Mikkelsen. Chiar şi prezenţa sa la Cannes a fost controversată, o parte a publicului şi a presei reproşându-i lui Thierry Frémaux, preşedintele festivalului, că îi oferă controversatului Depp o platformă atât de vizibilă pentru a reveni în atenţie."Pe mine mă interesează Depp actorul", a fost replica lui Frémaux la obiecţiile presei.

După concertul Hollywood Vampires din 8 iunie, fanii lui Depp îl pot revedea pe actor la cinema: filmul Jeanne du Barry se lansează la noi în ţară pe 17 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Jeanne du Barry, Johnny Depp, Amber Heard, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, Mads Mikkelsen

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells