Johnny Depp, înlocuit de Tom Cruise în povestea unuia dintre „cei mai căutaţi infractori ai FBI”?

de Cristina Grigore în 6 Iun 2013
Producătorii filmului încearcă să îl aducă totuşi înapoi pe Depp, care a părăsit proiectul din cauza unei semnificative tăieri de salariu

Bazat pe volumul Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob scris de Dick Lehr şi Gerard O'Neill, filmul ce urmează să descrie viaţa şi declinul unuia dintre cei mai căutaţi infractori de către FBI se află în impas. Johnny Depp, actorul desemnat pentru rolul principal, cel al lui James "Whitey" Bulger, a renunţat la proiect din cauza reducerii de salariu la care a fost forţat să recurgă de către finanţatorii peliculei, studiourile Cross Creek şi Exclusive Media, relatează The Hollywood Reporter, citând surse apropiate producţiei.

Depp urma să înceapă filmările la Black Mass la începutul lunii august, însă vestea că trebuie să renunţe la 10 din cele 20 de milioane de dolari promise ca salariu se pare că nu i-a picat prea bine. Nesiguri de poziţia finală a actorului, cei de la Cross Creek sunt acum în discuţii cu Tom Cruise pentru a prelua rolul central al filmului, mai ales că regizorul acestuia, Barry Levinson, a mai lucrat alături de Cruise la Rain Man. Finanţatorii caută însă şi o cale de negociere cu Johnny Depp, care ar putea primi totuşi 15 milioane dacă s-ar hotărî să revină. Cum Levinson urmează să înceapă în februarie anul viitor lucrul al un alt film, producătorii sunt grăbiţi să rezolve situaţia şi să-şi asigure cât mai repede un actor pentru rolul principal.

Figură marcantă a criminalităţii din Boston între anii ’70 şi ’90,  Whitey Bulger a fost şi unul dintre informatorii de bază al FBI pentru mai bine de 20 de ani. Între timp el s-a transformat într-un fel de „Robin Hood” al părţii de sud a Bostonului, în încercarea de a proteja locuitorii cartierului de atacurile şi operaţiunile ilegale ale conducătorilor cartelurilor de droguri. Însă zecile de crime comise l-au adus în vizorul anchetatorilor FBI, el ducând din 1994 o viaţă de fugitiv. A fost capturat abia la 81 de ani, în 2011, în momentul de faţă fiind încă judecat pentru crimele sale.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Black Mass, Tom Cruise, Barry Levinson, rain man

Alte știri din cinema

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Mary & George: un penis, o orgie sau o trădare pe minut

Serialul disponibil pe Sky Showtime aruncă o privire ireverenţioasă spre aristocraţia britanică de la 1600

Părerea ta

Spune-ţi părerea
karenin08 pe 6 iunie 2013 13:35
Interesant articol.Respectul meu pentru cea care a reusit sa capete asemenea informatii picante din interiorul Hollywood-ului!
Fourleaf22 pe 6 iunie 2013 17:04
Johnny Depp a reusit sa ne fraiereasca pe toti.....in anii '90 ne-a facut sa credem ca poate deveni unul dintre marii actori dar a ajuns sa se vanda. Mare pacat, mai ales ca mie mi-a placut foarte mult Public Enemies si am crezut ca va avea o revenire dar nu s-a inamplat. Acum a renuntat la filmul asta din cauza banilor si face Alice 2 si Piratii 5......asta e, macar filmeaza SF-ul Transcendence acum, ne mai da o speranta.
darayawaus pe 7 iunie 2013 20:13
Total de acord.
heathaddict79 pe 7 iunie 2013 00:03
Sper sa il inlocuiasca Tom pana la urma.
Kalrak pe 7 iunie 2013 00:08
Nu va mai lamentati degeaba ... nu stiati ca fiecare are pretul sau ...
alex_il_fenomeno pe 6 iulie 2013 11:31
Nu stiu producatorii ce pierd...Johnny a dovedit ca se pricepe la astfel de filme ca nimeni altul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells