Johnny Depp, acuzat de agresiune la filmările biopicului despre starul hip-hop Tupac

de Gloria Sauciuc în 8 Mai 2018
Regizorul Brad Furman i-a luat apărarea lui Depp

Şi zeii cad. Dacă Johnny Depp continuă să lucreze în proiecte mari, totuşi el nu a mai jucat în filme prestigioase iar comportamentul său recent a început să fie tot mai problematic. Acest aspect a fost pus în evidenţă de mărturiile conform cărora actorul a încercat să atace un coleg de platou, şi asta după ce ar fi consumat alcool toată ziua. Deşi nu s-au vehiculat nume, incidentul a fost confirmat din mai multe surse.

Conform Movieweb.com, pe platoul filmului LAbyrinth, aflat în producţie, Johnny Depp a regizat el însuşi o scenă în locul regizorului Brad Furman. Pentru aceasta, o stradă întreagă a fost închisă. După ce ar fi „fumat şi băut toată ziua", autorizaţia de închidere a străzii ar fi expirat, iar directorul de platou i-a comunicat lui Depp că trebuie să plece. În acel moment, Depp a făcut un gest ameninţător către colegul de platou. În cele din urmă, i-a strigat: „Îţi dau 100.000 de dolari să îmi dai un pumn!". Colegul nu a răspuns provocării.

Totuşi, regizorul Brad Furman i-a luat apărarea lui Depp, declarând: „Johnny Depp este un profesionist desăvârşit, un bun colaborator şi un susţinător pentru ceilalţi artişti, care tratează mereu pe cei din jur cu un respect cuvenit. Filmele pot fi stresante, şi evenimentele minore pot ajunge să fie exagerate. Tuturor ne plac poveştile, însă aici nu există niciuna!”. Totuşi, nici reprezentanţii lui Depp şi nici actorul însuşi nu au comentat incidentul.

Cândva unul dintre cele mai interesante şi mai promiţătoare talente de la Hollywood, Johnny Depp a trecut de curând printr-o serie de eşecuri la critică, însă şi-a găsit în continuare drumul în filme cunoscute. Ţinând cont de trecutul său, inclusiv de acuzaţiile de abuz faţă de fosta soţie Amber Heard, decizia producătorilor de a-l menţine în echipa seriei Harry Potter a fost una controversată, însă creatoarea seriei, J.K. Rowling, a ales să fie de partea lui Depp. Totuşi, ultimele incidente alimentează controversele. Mai mult, Johnny Depp are în curs procese cu două foste gărzi de corp şi cu foştii săi manageri. Totuşi, în pofida acestor probleme, Depp va putea fi văzut în Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, care ajunge în săli în noiembrie şi LAbyrinth, care nu are deocamdată o dată a premierei, dar este în producţie.

Filmul, inspirat de cartea omonimă a lui Randall Sullivan, este despre moartea starurilor hip-hop Tupac şi Biggie Smalls.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Labyrinth, Brad Furman

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 8 mai 2018 10:40
Si?Gloria,mai lasa articolele astea..Depp face ce vrea.
twitch958 pe 9 mai 2018 08:03
Ar fi bine sa inceapa sa mai livreze niste performante de calitate
cavallioty pe 10 mai 2018 08:48
simpatia fata de actori nu inseamna ca unele actiuni nu lasa de dorit
peter_ennis pe 8 mai 2018 14:31
Cica " iti dau 100000 dolari daca imi dai un pumn" :)))) ... ii futeam o bucata de ii mutam dintii la spate cu moaca aia de rocker satanist la pubertate :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells