John Wick: Chapter 3 - Parabellum are cel mai bun debut din serie

de Cristina Grigore în 20 Mai 2019
Avengers: Endgame a trecut pe locul doi în box office-ul Statelor Unite – totalul internațional a ajuns la 2,6 miliarde de dolari

După trei saptămâni în care a dominat box office-ul Statelor Unite, Avengers: Endgame a fost detronat de John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Conform datelor publicate de BoxOfficeMojo.com, pelicula a întrecut cu mult estimările analiștilor și a debutat în clasament pe locul întâi, cu 57 milioane de dolari – aproape de două ori mai mult față de încasările obținute în SUA de către John Wick: Chapter Two.

Parabellum a întregistrat o sumă record a încasărilor și în afara Statelor Unite - 92 milioane de dolari a obținut filmul în acest sfârșit de săptămână, ceea ce a ridicat totalul internațional la 149 milioane (în 2017, Chapter Two ajungea doar la 79,5 milioane de dolari încasări în afara SUA). John Wick 3: Război Total îşi spulberă adversarii şi în box office-ul românesc. În România, filmul a avut la debut 58.804 spectatori şi a generat încasări în valoare de 1.266.425 lei.

John Wick 3: Război Total este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara si a avut premiera pe marile ecrane pe 17 mai 

Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă  situaţie la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, cu o armată de vânători de recompense neobosiți pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

În regia lui Chad Stahelski, John Wick 3: Război Total marchează un proiect cinematografic ambiţios, care i-a solicitat enorm pe actorii din rolurile principale. Pentru a face faţă scenelor de luptă şi acţiune continuă din film, Keanu Reeves şi Halle Berry au urmat un regim agresiv de antrenamente şi au livrat publicului un nou nivel de entertainment.

Dacă în urmă cu cinci ani de zile, atunci când a avut loc premiera primului capitol din John Wick era setat un nou standard pentru filmele de acţiune, de această dată se încearcă o redefinire a genului. Conform spuselor lui Keanu Reeves: „Numai ideea de a continua povestea, prin frumuseţea viziunii lui Chad Stahelski şi a face totul posibil cu sprijinul unei echipe devotate este ceva nemaipomenit. Tot ce ne dorim acum este ca oamenii să se distreze la fel de bine la film, cum am facut-o şi noi pe set", a concluzionat actorul.

Avengers: Endgame a ajuns la 2,6 miliarde de dolari internațional și este tot mai aproape de recordul lui Avatar, aflat pe primul loc în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile (2,78 miliarde a obținut filmul lui James Cameron lansat în 2009).

Pokemon Detective Pikachu a trecut acum pe poziția a treia în box office-ul Statelor Unite, cu 24,8 milioane de dolari încasări. La un buget de 150 de milioane de dolari, filmul ce îl are pe Ryan Reynolds ca voce a personajului principal a ajuns la un total internațional de 206 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Pokémon Detective Pikachu, Avatar, Ryan Reynolds, James Cameron

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells