Joe Manganiello ar putea fi Deathstroke în Suicide Squad

de Cristina Grigore în 13 Mar 2015
Jason Clarke (din viitorul Terminator: Genisys), dar şi Joel Kinnaman (RoboCop) au fost iniţial vizaţi pentru rol

Starul lui True Blood şi Magic Mike, Joe Manganiello, este actorul vizat de către mai marii Warner Bros. pentru rolul lui Deadstroke din Suicide Squad, anunţă CinemaBlend.com. Partitura în cauză a fost oferită iniţial lui Jason Clarke (din viitorul Terminator: Genisys), care a refuzat-o din cauza unor suprapuneri în orarul de lucru, apoi lui Joel Kinnaman (RoboCop), care, deşi a susţinut o probă pentru rol, a fost ulterior ales să îl înfăţişeze pe Rick Flagg, unul dintre membrii Suicide Squad.

Slade Wilson, cunoscut drept Deathstroke sau Terminator, este un asasin plătit. Potrivit surselor citate de ComicBookMovie.com, personajul va fi una dintre figurile proeminente din film, un antagonist care nu se mai bazează pe abilităţi supranaturale, ca în benzile desenate, ci pe costumul său ultra high-tech, care îl face aproape invincibil. Este înarmat până-n dinţi, cu arme albe, dar şi cu arme de foc.  Membrii Suicide Squad vor găsi în el un inamic extraordinar de puternic, iar una dintre scenele filmului se anunţă cu adevărat explozivă în ce priveşte confruntarea celor două părţi. Personajul a apărut pe micul ecran în serialele Arrow şi Smallville.

Will Smith, Viola Davis, Jared Leto, Margot Robbie şi Jai Courtney fac şi ei parte din distribuţia lui Suicide Squad. Filmul este programat pentru lansare în vara lui 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Joe Manganiello, Suicide Squad

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 13 martie 2015 09:53
de abia astept sa apara Suicide Squad , sunt sigur ca va fi spectaculos mai ales cu o asemenea distributie si personaje ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells