Jocurile Foamei vor reveni pe marele ecran sub forma unor prequel-uri

de Cristina Grigore în 9 Dec 2015
Studiourile Lionsgate menţin „în viaţă” populara franciză

După patru ani şi 2,8 miliarde de dolari - obţinute internaţional de filmele din seria The Hunger Games - studiourile Lionsgate au anunţat, prin Michael Burns, vicepreşedintele companiei, că universul din Jocurile Foamei „va continua să existe pe marele ecran” sub forma unor prequel-uri, ce se află deja în dezvoltare.

Burns, citat de Variety.com, a făcut anunţul ieri, în cadrul Conferinţei UBS despre Media şi Comunicaţii Globale din New York, însă nu a oferit şi detalii referitoare la intriga filmelor anunţate.

Vicepreşedintele Lionsgate a menţionat însă că, dacă în primele două filme au existat arenele de luptă (ale celor de-a 74-a şi 75-a ediţie a Jocurilor Foamei au avut loc), acestea au lipsit din ultimele două filme, fapt ce a dezamăgit unii dintre fani. „Dacă o luăm înapoi, vor exista clar şi arenele”, a notat Burs. El a ţinut să adauge: „Orice fel de continuare la The Hunger Games vom alege, nu intenţionăm să ridicăm în slăvi violenţa prin intermediul luptelor din arenă, ci să continuăm conceptele de război explorate de Suzanne Collins.”

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, lansat în noiembrie, rămâne una dintre cele mai puţin profitabile producţii din serie, cu 523 de milioane de dolari internaţional, faţă de 755, cât a înregistrat Mockingjay - Part 1, dar mai ales The Hunger Games: Catching Fire, cel mai de succes film al seriei, cu 865 de milioane de dolari internaţional.

Exploreaza subiecte similare:

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games, Suzanne Collins

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 9 decembrie 2015 15:28
am crezut pana in ultima clipa ca aceasta "franciza" s-a incheiat :(... offf speranta moare ultima.
danny987 pe 9 decembrie 2015 16:56
cea mai proasta veste pe ziua de azi :))
bogyvaly pe 10 decembrie 2015 11:17
Intr-adevar o veste proasta...
cosmin742000 pe 10 decembrie 2015 20:30
Era de asteptat sa apara prequeluri , altfel cum sa mai scoata bani din buzunarele @iubitorilor@ de filme@ .As ruga inca o datta moderatorii cinemagia sa nu mai stearga si commenturile mele din cauza unor indivizi de teapa lui Costinik , Daca i-ati dat ban definitiv , puteti sa imi stergeti toate comentariile , de bucurie nici nu imi va mai pasa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells