Joaquin Phoenix s-a temut să accepte rolul lui Joker

de Cristina Grigore în 23 Aug 2019
Filmul a primit în SUA rating-ul R: nu este recomandat minorilor din cauza reprezentării excesive a violenței și nebuniei

Cu toate că a refuzat partiturile lui Bruce Banner și Stephen Strange din filmele Marvel, Joaquin Phoenix nu a mai spus „nu” unui rol de bandă desenată atunci când a fost vorba să îl interpreteze pe Joker în filmul lui Todd Phillips. Însă, oricât de atractiv i s-a părut rolul, a avut ceva rețineri înainte să îl accepte. Ba chiar, așa cum a declarat într-un interviu acordat publicației Total Film, s-a temult să îl accepte.

„A durat ceva până să fiu de acord cu ideea. Acum, că îmi aduc aminte de asta, nu înțeleg de ce. Da, a fost vorba de multă frică, sigur. Însă eu spun mereu că există un tip de frică care te motivează și unul care te face să paralizezi și să nu mai poți face un pas. Dar mai este și cea de tipul „Ok, ce facem acum? Așa nu se poate!”. Și te afunzi în ideea asta. Eu iubesc tipul ăsta de teamă. E cel care ne ghidează, care face să ne forțăm limitele”, a explicat actorul.

Solicitantul rol al lui Joker era intimidant și pentru că, până acum, câțiva actori foarte talentați au reușit să vină cu interpretări excelente: Cesar Romero, Jack Nicholson, Heath Ledger. Pelicula, ce se va lansa în SUA pe 3 octombrie 2019, a primit rating-ul R - nu este recomandată celor sub 17 ani din cauza „violenței extreme și explicite, a comportamentelor deviante cu mare impact emoțional, a limbajului licențios și a unor scene cu tentă sexuală”.

Exploreaza subiecte similare:

Joaquin Phoenix, Todd Phillips, Joker, Jack Nicholson, Heath Ledger

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells