Jim Carrey, villain în The Amazing Spider-Man 2?

de Cristina Grigore în 13 Aug 2013
Actorul va introduce în franciză un personaj ce poate deveni într-un film ulterior antagonistul principal

Spre sfârşitul lunii martie, unele site-uri de profil menţionau posibilitatea ca Jim Carrey să îşi facă apariţia continuarea lui The Amazing Spider-Man, iar speculaţiile lor erau întărite de faptul că actorul fusese văzut în mai multe rânduri pe platourile de filmare ale sequel-ului. Cum ştirea nu a fost confirmată, zvonul s-a stins, iar de apariţia lui Carrey în film nu a vorbit nici un membru al echipei de producţie.

Iată însă că un fost membru al echipei ce s-a ocupat de realizarea lui The Amazing Spider-Man 2 a declarat în mod indirect – afirmaţia sa fiind preluată de o rudă, ce a postat apoi știrea pe forumul Superherohype.com – că starul lui Eternal Sunshine of the Spotless Mind sau The Truman Show îşi va face cu siguranţă apariţia în sequel. El nu a menţionat însă şi rolul pe care îl va avea acesta, însă se presupune că acesta va fi cl al lui Cletus Kasady, unul dintre cei închişi la Institutul Ravencroft, pentru dereglaţii mintal, şi că el va deveni ulterior villain-ul Carnage. În martie, Carrey a fost ochit de paparazzi pe platourile de filmare, în acelaşi timp în care regizorul Marc Webb îşi filma scenele de la Institut.

Potrivit celor de la PeliBlog.com, actorul a mai fost propus pentru rolul lui Carnage şi pe vremea când Sam Raimi încerca să pună pe picioare The Amazing Spider-Man 4.

În plus, Webb a declarat anterior că planul său este de a introduce mai multe personaje noi în The Amazing Spider-Man 2, pentru a extinde universul Marvel (aflat în posesia celor de la Sony). Se discută deja despre cea de-a patra parte a francizei, aşa că este cu siguranţă loc şi nevoie de prezentarea anterioară a lui Carnage, înainte ca acesta să devină antagonistul principal.

Exploreaza subiecte similare:

Jim Carrey, The Amazing Spider-Man, The Amazing Spider-Man 2, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Truman Show, Marc Webb, Sam Raimi

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cravan pe 13 august 2013 10:44
Ar fi foarte tare sa il vedem pe Jim Carrey in rolul lui Cletus Kasady/Carnage in The Amazing Spider-man 2.
Han_Solo pe 13 august 2013 11:17
Hmm, personajul acesta nu este violent? Parca Jim Caray tot latra ca este impotriva violentei (Kick Ass 2) sau poate este impotriva violentei doar dupa ce isi incaseaza cecul?
kristy_cullen pe 13 august 2013 13:57
Jim Carrey l-a jucat foarte bine pe Riddler in Batman Forever. Depinde ce fel de violenta implicat un anumit film. Din puctul meu de vedere, in rolul lui Carnage nu exista actor mai potrivit decat el (cel putn eu nu stiu unul).
Bayard pe 13 august 2013 14:20
Jim Carrey cel mai potrivit pt Carnage??? un criminal in serie?? de unde pana unde??
Bayard pe 13 august 2013 18:29
Sunt de acord cu tine, el poate juca multe roluri, dar asta nu inseamna ca e potrivit pt un monstru (am auzit in unele locuri spunandu-se ca rolul lui din 23 e cel mai rau din cariera :)) )
Ovidiu239 pe 13 august 2013 15:20
Mda, i s-ar potrivi rolul, serios vorbesc.
boguta1001 pe 13 august 2013 16:18
Sam Raimi vroia sa puna pe picioare Spider-Man 4 (cu Tobey Maguire), nu The Amazing Spider-Man 4. Fiti mai atenti cu corectitudinea reportajului
spartacus pe 13 august 2013 22:14
Personal, nu cred ca Jim Carrey este credibil intr-un rol negativ adevarat, nu il prinde. Sa ramina cu ale lui - comediile, acolo e "tatic". Parerea mea.
legolas05 pe 13 august 2013 22:16
S'ar potrivi rolului,acum sa vedem ce se va intampla.
JackRaven pe 14 august 2013 06:32
nu stiu cum poate fii carnage daca nu exista venom...simbiotul lui carnage se naste la propriu din venom
alex_il_fenomeno pe 21 august 2013 22:59
Ar fi geniala prezenta lui Jim Carrey, cu atat mai mult daca l-ar juca si pe Carnage...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells