Jim Carrey, supereroul din Kick Ass 2

de Cristina Grigore în 4 Sep 2012
Jim Carrey, supereroul din Kick Ass 2

Universal Pictures anunţa cu ceva timp în urmă că i-a oferit actorului Jim Carrey un rol în sequel-ul lui Kick-Ass. Direct de la regizorul filmului, Jeff Wadlow (Cry Wolf), a pornit acum confirmarea faptului că protagonistul lui The Mask şi Batman Forever va face parte din distribuţie drept Colonelul Stars.

Ştirea a fost oferită de Wadlow prin intermediul contului său de Twitter, unde a scris: „Mai sunt şase zile până la începerea filmărilor… şi avem în mod oficial un Colonel”. Deşi nu a folosit direct numele lui Carrey, trimiterea la una din replicile binecunoscute folosite de acesta în Ace Ventura: Pet Detective – „Alrighty f’n then” – a sugerat că este vorba de celebrul actor.

În benzile desenate Kick-Ass, Colonelul Stars, al cărui alter-ego este Sal Bertolini, este un fost soldat al Mafiei care strânge laolaltă o echipă de supereroi excentrici, numită Justice Forever, pentru a lupta alături de ei împotriva elementelor negative. „El este cel are îi motivează să lupte împreună pe nonconformiştii eroi cu puteri superumane pentru a elimina din scenă răul”, completează Wadlow, citat de Deadline.

În Kick-Ass 2: Balls to the Wall îşi vor face din nou apariţia Aaron Johnson, Chloe Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse şi Nicolas Cage. Lansarea filmului este programată pentru 28 iunie 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 4 septembrie 2012 10:03
Se pare ca Jim isi revine si face din nou filme care merita vazute si care totodata sa-i re-confirme statutul de MARE star hollywoodian. Kick-Ass 2 si Burt Wonderstone (cu Steve Carell, Olivia Wilde, James Gandolfini si Steve Buscemi) in 2013 plus Tantalaul si Gogomanul 2 in 2014 pt. care a semnat in sfarsit dupa ce in iulie se anuntase ca a parasit proiectul, dar s-a razgandit.
Tyson_Kyd pe 4 septembrie 2012 13:00
Va fi un spectacol de nedescris, prima parte a fost excelenta, dar daca in acesata parte va fi bagat si Jim, va fi foarte super . Protagonisti acestui film in principiu sunt niste actori tineri, fara prea multa experienta, dar cu foarte mult talnet si ambitie, astfel ca joaca foarte bine, si chiar si-au luat rolurile in serios, iar filmul va iesi foarte bine sub indrumarea lui Jim, care este unul dintre cei mai mari actori de la hollywood .
deadlord pe 4 septembrie 2012 18:00
Abia astept sa apara acest film. Mai ales ca acum este si Jim Carrey in el.
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:16
cred ca actorul Jim Carrey isi revine incepe sa joace in filme care trebuie vazute.
alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2012 10:01
mai bine de atat nici ca se putea ! un motiv in plus pentru a urmari acest film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells