Jessica Chastain, într-un film despre viaţa prinţesei Diana

de Cristina Grigore în 8 Nov 2011
Jessica Chastain, într-un film despre viaţa prinţesei Diana

O actriţă des întâlnită în filmele acestui an (The Tree of Life, The Help, The Debt, viitorul Coriolanus) şi dorită în multe alte proiecte ale unor regizori de succes (va juca în Horizons al lui Joseph Kosinski şi horror-ul Mama al lui Guillermo del Toro), Jessica Chastain a fost anunţată recent şi într-un film biografic despre viaţa prinţesei Diana.

Potrivit site-ului Thompson on Hollywood, filmul, intitulat Caught In Flight, este o poveste de dragoste controversată bazată pe o aventură reală a Dianei, pe care aceasta a ţinut-o multă vreme secretă şi este acum în căutare de finanţatori la American Film Market, un eveniment anual al industriei de film de peste Ocean, ce se desfăşoară în Santa Monica, California.

Pelicula se va axa pe relaţia prinţesei cu doctorul Hasnat Kahn, pe care l-a întâlnit în 1995 şi cu care a avut o relaţie discretă timp de doi ani. Kahn a ţinut numai pentru el detaliile acestei aventuri, despre care a vorbit abia în 2008, într-un interviu acordat publicaţiei The Telegraph.

Relaţia descrisă de Kahn în articol a reieşit că a fost una destul de serioasă, căci Diana se gândea chiar să se convertească, pentru el, la islamism. Pentru a-i vizita familia din Pakistan, ea s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, tradiţională. Kahn a părăsit însă Anglia în 2007, iar Diana se pare că a fost profund afectată la auzul veştii că acesta doreşte, astfel, să pună capăt relaţiei.

Nu se cunoaşte deocamdată în ce fel se va lega această poveste de restul elementelor cunoscute despre viaţa Dianei, cum ar fi relaţia sa cu Dodi Fayed, producătorul de film egiptean alături de care se afla când a murit.

Caught In Flight va fi regizat de Oliver Hirschbiegel (care a condus şi producţia lui Downfall, despre ultimele zile ale lui Hitler), scenariul aparţinându-i lui Steven Jeffreys (The Libertine). Filmările sunt planificate să înceapă în martie, anul viitor, urmând să se desfăşoare în Pakistan, Angola şi Franţa.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
AnneB pe 8 noiembrie 2011 11:28
Kahn a parasit Anglia in 2007, iar Diana a fost profund afectata la auzul vestii.... in conditiile in care Lady Di e moarta din 1997?
Bayard pe 8 noiembrie 2011 13:07
Mi se pare stupid.... chiar este dovedita relatia asta?? sau e doar din spusele lui???? Oricum, din toata viata Dianei au ales tocmai chestia asta, un episod obscur??? mi se pare neinteresant.
alex_il_fenomeno pe 8 noiembrie 2011 14:45
actrita este de bun augur , doar povestii as avea sa ii reprosez unele lucruri ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells