Jessica Biel, despre lupta cu Kate Beckinsale din Total Recall

de Cristina Grigore în 15 Mar 2012
Jessica Biel, despre lupta cu Kate Beckinsale din Total Recall

Noul film Total Recall îl are ca protagonist pe Colin Farrell, muncitorul care îşi dă seama că face parte dintr-un plan elaborat al puterilor comerciale şi începe ofensiva împotriva celor ce l-au folosit în propriile scopuri. În film apar însă şi două figuri feminine cheie, Melina şi Lori, soţia cu două feţe a lui Douglas Quaid. Actriţele care le interpretează, Jessica Biel, respectiv Kate Beckinsale, au la un moment dat o ciocnire violentă, despre care starul lui The Illusionist a povestit revistei W.

“A fost atât de distractiv!”, declarat Biel. “Scena noastră de luptă nu este chiar sexy – e vorba doar de nişte luptători bine antrenaţi ce se întâmplă să fie femei şi care se snopesc în bătaie”, a continuat ea. Care a fost însă partea amuzantă a întâmplării?  „Kate şi cu mine ne luptăm de obicei cu bărbaţi în filme şi, când loviturile sunt mai dure, lor nu le pasă. Dar la fiecare două secunde, Kate şi cu mine ne întrerupeam şi întrebam 'Îmi pare rău, eşti bine?' ”, a explicat ea.

Remake-ul lui Total Recall este scris şi regizat de Neil Burger. Cu o distribuţie ce-i mai include pe Edward Norton, Paul Giamatti, Rufus Sewell şi Aaron Johnson, filmul va ajunge în cinematografele româneşti pe 10 august 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 15 martie 2012 14:15
Scena asta e probabil singurul motiv pentru care o sa ma uit la film :)))
kalamity90 pe 15 martie 2012 14:17
clar :))
xerses pe 15 martie 2012 15:22
Si eu as vrea sa vad cum se lupta "tigroaicele."
Mr.Andersson pe 15 martie 2012 23:12
grrrrrrrrrr
alex_il_fenomeno pe 19 martie 2012 15:57
suna foarte bine ! de urmarit indeaproape mersul lucrurilor :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells