Jerry Seinfeld are un serial web atât de popular, încât l-a avut ca invitat şi pe Barack Obama

de Cristina Grigore în 31 Dec 2015
Preşedintele este „un tip cool”, a notat starul după ineditul episod din Comedians in Cars Getting Coffee

Creatorul şi starul celebrului sitcom american Seinfeld a luat cu asalt în ultimii ani şi mediul online. Serialul de comedie difuzat prin intermediul Cracke.com - Comedians in Cars Getting Coffee-  a devenit din ce în ce mai popular, anul acesta fiind recompensat cu premiul Cel mai bun serial web de către Liga Producătorilor de la Hollywood.

Formatul lui Comedians in Cars Getting Coffee îmbină maşinile vechi recondiţionate cu o discuţiile pline de umor dintre Seinfeld şi invitaţii săi – actori de comedie si personalităţi ale lumii divertismentului. Popularitatea show-ului l-a atras până şi pe liderul Statelor Unite, care a acceptat – notează The Huffington Post – să apară în cel mai recent episod al show-ului.

Episodul, care a debutat pe 30 decembrie, l-a plasat pe Obama la volanul unui Corvette Sting Ray, pe care preşedintele l-a condus în jurul Casei Albe. Pentru segmentul în care gazda şi invitatul stau de vorbă la o cafea, Seinfeld şi Obama s-au retras într-un "salon" al Casei Albe, unde preşedintele a vorbit, printre altele, despre obsesia sa faţă de nachos, ce tip de lenjerie intimă preferă şi despre cum este să locuieşti la Casa Albă.

Întâlnirea cu preşedintele a fost una „de neuitat”, a menţionat Seinfeld, care l-a numit pe acesta „un tip cool”.

Exploreaza subiecte similare:

Jerry Seinfeld, Comedians in Cars Getting Coffee

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells