Jennifer Lopez și Ben Affleck au hotărât „să se despartă pentru ceva timp”

de Gloria Sauciuc în 9 Aug 2022
Ben Affleck s-a întors la Los Angeles, iar Jennifer Lopez a rămas în Europa după luna de miere

Jennifer Lopez și Ben Affleck au declarat că vor petrece câteva săptămâni departe unul de celălalt pentru a se concentra pe carieră și pentru a-și „întări” relația. Surse apropiate cuplului au declarat că aceștia au hotărât să se despartă pentru ceva timp.

Ben Affleck de 49 de ani s-a întors la Los Angeles, iar Jennifer Lopez, de 53 de ani, a rămas în Europa după luna de miere. Sursele declară că cei doi au preferat să se concentreze fiecare pe proiectele lor personale, ceea ce ar face iubirea lor „puternică”. Ambii consideră că timpul pe care l-au petrecut împreună le-a întărit relația.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit după numai trei săptămâni de la casătorie.

„Ceea ce face unică relația lor este că ei cunosc mai bine ca oricine care sunt nevoile lor”, declara sursa. „Sincer, ei cred că a petrece timp separat îi face mai puternici. Și e perfect pentru că atunci când sunt separați, câștigă mulți bani. Este o situație win-win...”

Fără îndoială, nu e ceva de dorit să te desparți de partener așa de repede după căsătorie. Însă ei știu că mai au o viață în față și se bucură de fiecare minut din călătorie.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, jennifer lopez

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells