Jennifer Lopez, mesaj la adresa lui Trump la SuperBowl

de Gloria Sauciuc în 3 Feb 2020
Mai mulți copii dansau alături de Jennifer Lopez în niște decoruri care aminteau în mod sinistru de niște cuști.... „un posibil omagiu copiilor latino-americani deținuți acum la frontiera SUA”

Atunci când Jennifer Lopez a urcat pe scenă la Super Bowl, publicul se aștepta la focuri de artificii - la propriu și la figurat. Totuși, steagul portorican în care era îmbrăcată artista era mai mult decât o alegere de garderobă: gestul a vrut să transmită ceva mai important și cu conținut politic, scrie presa internațională.

Îmbrăcată strălucitor, J. Lo a captivat publicul cu un spectacol tipic ei, plin de energie, din care n-a lipsit dansul la bară (ca în filmul ei Hustlers) și hit-uri precum Jenny From the Block, plus un mixaj între Mi Gente, Love Don’t Cost a Thing și On the Floor. Alături de ea a apărut pe scenă, pe melodia Let’s Get Loud, fiica ei de 11 ani Emme Muniz (se pare că fiica merge pe urmele mamei).

Totuși, interpretarea proprie a lui Born In The USA a fost aceea care a pus presa pe jar, și nu degeaba: îmbrăcată într-o capă având culorile steagului american pe o parte și a celui portorican pe cealaltă, Lopez și-a scos în evidență originile portoricane pe melodia lui Bruce Springsteen. Așa cum se știe, Lopez s-a născut în Bronx din părinți portoricani. Donald Trump a fost criticat în acest sens, pentru faptul că a tratat cu indiferență drama insulei Puerto Rico, trecută printr-o sumă de dezastre naturale de curând. Jennifer Lopez a avut grijă să atragă atenția publicului asupra acestui fapt, iar efortul ei nu a trecut neobservat.

„Din păcate, Puerto Rico nu este un subiect de știri. Așadar faptul că Lopez a făcut pe oameni să vorbească este un succes. Și nu era vorba doar de garderobă: pe măsură ce Emme cânta, mai mulți copii dansau în niște decoruri care aminteau în mod sinistru de niște cuști.... „un posibil omagiu copiilor latino-americani deținuți acum la frontiera SUA”, cum a notat Vanity Fair.

„Ceea ce au reușit J.Lo și Shakira la SuperBowl Halftime performance este un exemplu reușit despre puterea celebrității în cel mai bun sens. Lopez și-a ales momentul în fața a milioane și a exploatat șansa de a educa, de a motiva, de a inspira... în timp ce cântă și dansează ca o zeiță”, a concluzionat Romper.com.

Exploreaza subiecte similare:

Hustlers, jennifer lopez

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells