Jennifer Lawrence şi-a rupt diafragma la filmările horror-ului mama!/mother!

de Gloria Sauciuc în 8 Sep 2017
Premiera în România a filmului e programată pentru data de 20 octombrie

Jennifer Lawrence a suferit o rănire pe platourile thriller-ului cu elemente horror Mother!, și nu mai dorește să facă un asemenea film.

mama!/mother!, un thriller scris și regizat de Darren Aronofsky, cu Jennifer Lawrence și Javier Bardem protagoniști, spune povestea terifiantă a unui cuplu, el scriitor, ea pasionată de decoraţiuni interioare, a cărui existență liniștită e tulburată de apariția unor oaspeți neinvitați, jucați de Ed Harris și Michelle Pfeiffer.

Vorbind pentru emisiunea Good Morning Britain de pe covorul roșu, în timpul premierei de la Londra a filmului (pe 6 septembrie), actrița descria o leziune dureroasă suferită la filmări: „am respirat profund și mi-am rupt diafragma, a fost dureros. Nu vreau să repet experiența. De acum încolo o să am mai multă grijă”.

Diafragma este principalul mușchi al respirației, care separă cavitatea toracică de cavitatea abdominală. După inimă, diafragma este cel mai important mușchi din organismul uman, fiind responsabilă de menținerea corectă a respirației, scrie presa medicală. Ruptura traumatică a muşchiului diafragmei va determina diverse dezechilibre legate de presiunea la nivelul toracelui, de ventilația și de cantitatea de oxigen care va ajunge la alveole.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Lawrence, Mother!

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells