Jennifer Lawrence – mama lui Robert De Niro în viitorul film al lui David O. Russell?

de Cristina Grigore în 17 Dec 2015
Actriţa a lansat informaţia. Proiectul este încă în stadiu incipient

Colaborarea dintre Jennifer Lawrence şi regizorul David O. Russell nu va înceta nici după Joy, cel de-al treilea film realizat împreună şi lansat anul acesta. Potrivit unor declaraţii recente ale actriţei preluate de publicaţia The Guardian, cineastul pregăteşte un nou film ce o va avea în centru pe tânăra câştigătoare de Oscar, un film ce va trimite, din punct de vedere al evoluţiei graficii realizate pe calculator, la spectaculoasele transformări fizice din The Curious Case of Benjamin Button.

„David lucrează la ceva chiar acum şi planul este, cel puţin în acest stadiu, ca eu să o interpretez pe mama lui Robert De Niro… Cred că pe măsură ce i se aduc critici legate de faptul că eu sunt prea tânără pentru acest rol, el îşi zice ‘Ei, da, fiţi atenţi aici – este posibil’”, a dezvăluit actriţa.

Va fi interesant de văzut la ce trucuri de imagine va apela Russell pentru a-şi realiza proiectul, având în vedere că Lawrence are 25 de ani, iar De Niro 72 de ani. Provocarea lucrului cu aceeiaşi actori – Bradley Cooper şi De Niro apar şi ei în producţiile cu Lawrence; în Joy, De Niro este chiar tatăl protagonistei - pare să fie însă una din ce în ce mai redusă pe măsură ce noi soft-uri sunt create, capabile de modificări cât mai facile ale expresiei faciale ale actorului (după o serie de cadre trase într-o sesiune de filmare), aşa cum este FaceDirector, o aplicaţie realizată de Universitatea din Surrey în colaborare cu Disney Reaseach Zurich.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Lawrence, Robert De Niro, David O. Russell, The Curious Case of Benjamin Button, Joy, actor

Alte știri din cinema

Jennifer Lawrence povesteşte o experienţă umilitoare de la începutul carierei

De la comparaţii în costumul Evei cu alte tinere, la aluzii sexuale, actriţa a acceptat totul pentru a putea avansa în branşă...

Solo: A Star Wars Story este titlul oficial al producţiei despre Han Solo

Pelicula regizată de Ron Howard a încheiat marţi filmările

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback