Jennifer Lawrence, fata cea rea?

de Cristina Grigore în 26 Sep 2013
O nouă colaborare cu regizorul lui The Hunger Games, Gary Ross, ar putea plasa-o pe Lawrence în rolul antagonistei

Jennifer Lawrence este pe cale să devină unul din personajele centrale ale noului şi ambiţiosului proiect al lui Gary Ross, cel alături de care a filmat şi la prima parte a seriei The Hunger Games. Proiectul în cauză este adaptarea romanului East of Eden (1952), al lui John Steinbeck, în care, scrie The Hollywood Reporter.com, actriţa de 23 de ani a primit rolul antagonistei.

La răsărit de Eden este una din capodoperele literare ale secolului XX, o carte plină de simboluri biblice, din care se distinge povestea lui Cain şi Abel, o metaforă a temei principale ale cărţii, lupta dintre bine şi rău. Acţiunea romanului are loc în California, în Salinas Valley (locul în care a venit pe lume şi autorul), se desfăşoară din timpul Războiului Civil american până la sfârşitul Primului Război Mondial şi urmărește conflictele dintre două generații de frați, începând cu Adam si Charles Trask.

Gary Ross doreşte ca Lawrence să preia partitura lui Cathy Ames, întruchiparea răului din roman, o femeie crudă şi fără scrupule, care devine soţia protagonistului, Adam Trask. Partitura i-a revenit în adaptarea din 1955 – în care joacă James Dean – actriţei Jo Van Fleet (a câştigat un Oscar pentru interpretarea sa).

Drepturile de producţie ale romanului au fost achiziţionate, încă din 2004, de către Universal Pictures.

Pe Jennifer Lawrence o puteţi vedea din 22 noiembrie în The Hunger Games: Catching Fire (Jocurile Foamei: Sfidarea), partea a doua a francizei, regizată de Francis Lawrence.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Lawrence, Gary Ross, The Hunger Games, East of Eden, James Dean, Jo Van Fleet, The Hunger Games: Catching Fire, Francis Lawrence, actor,

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 26 septembrie 2013 12:40
Sunt tare curios sa o vad intr-un rol negativ.
Ovidiu239 pe 26 septembrie 2013 13:51
Ar prinde-o de minune rolul negativ, asa cred!
cosmin742000 pe 26 septembrie 2013 16:05
Sper ca se intoarce sa faca filme sa fie si un mic pas inainte dupa numerosii pasi inapoi pe care i-a facut dupa precedentul ei film bun Winter's Bone Jen , desi mai sunt multe ecranizari dupa capodopera lui Steinbeck , si desi nu ai cum sa regizezi The Hunger Games si apoi sa treci la East of Eden ( E ca si cum s-ar ambitiona Cameroon sa ecranizeze operele lui Tolstoi) ,
Bayard pe 26 septembrie 2013 16:50
Eh, esti putin cam dur cu ea. Iti dai seama ca actoria e pana la urma o slujba pentru ei, deci scopul principal e sa faca bani. Daca printre filme platite foarte bine fac si niste proiecte mai inteligente, cu atat mai bine pt ei.
rizea.alex70 pe 29 septembrie 2013 11:51
Dupa descrierea romanului,pare ca va iesi un film senzational,cat despre Jennifer,poate sa obtina si ea ca si Joo Van Fleet un oscar.
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2013 15:04
Ceva inedit, care cred ca va prinde de minune. Sper sa se concretizeze.
yukkio pe 2 februarie 2014 23:24
nu prea o vad intr-un rol negativ

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells