Jennifer Lawrence este însărcinată și așteaptă primul copil împreună cu soțul ei, Cooke Maroney

de Marina Florea în 11 Sep 2021
Lawrence și Maroney sunt împreună din 2018

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney așteaptă primul copil împreună, anunță revista People. Actrița cu Oscar Jennifer Lawrence, în vârstă de 31 de ani, așteaptă primul ei copil împreună cu soțul ei, directorul de galerie de artă Cooke Maroney, anunță revista People..

Reprezentanții actriței au confirmat vestea sarcinii pentru revista mai sus citată.

Lawrence și Maroney sunt împreună din 2018, și apoi - în februarie anul următor - actrița se logodea cu directorul de galerie de artă, acum în vârstă de 37 de ani.

Cei doi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2019 în Rhode Island, oferind o petrecere de nuntă pentru 150 de invitați printre care prietenii actriței, Adele, Amy Schumer, Kris Jenner și Emma Stone. Petrecerea a avut loc la domeniul Belcourt din Newport, o reședință din Newport proiectată în 1894 de către arhitectul Richard Morris Hunt. La momentul respectiv, reședința era inspirată de cabana de vânătoare de la Versailles a lui Ludovic al XIII-lea, fiind acum locuința lui Carolyn Rafaelian, CEO de la Alex and Ani.

În iunie 2019, Lawrence îl descrie pe Maroney drept „cel mai grozav om pe care l-am întâlnit”, în timp ce povestea la emisiunea lui Catt Sadler, Naked with Catt Sadler. „Chiar este, și e din ce în ce mai bun”, relata actrița.

Întrebată de ce a ales să se căsătorească cu Maroney, Lawrence a continuat „Nu știu, am început cu începutul: Cum mă simt? E plăcut? E bun?... El e alesul, știu că sună prostește însă el... - știți voi. Este cel mai grozav om pe care l-am cunoscut vreodată, așa că mă simt onorată că devin o Maroney”, adăuga ea.

 

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Lawrence

Alte știri din cinema

Cinemagia recomandă 3 scurtmetraje inedite de pe Youtube

Trei scurtmetraje multipremiate, disponibile gratis, online: Wasp, Casus Belli, Plastic Bag

Retrospectiva 007: desecretizarea dosarului lui James Bond

Săptămâna viitoare, pe 1 octombrie, are loc lansarea ultimului film James Bond, No Time to Die/Nu e vreme de murit. Nu e vreme de pierdut, așa că hai să încheiem turul muzeului virtual James Bond.

România Sălbatică ajunge în aproape 40 de orașe în a doua săptămână de la lansare

Documentarul este un demers unic pentru țara noastră și s-a bucurat încă de la început de susținerea specialiștilor din ONG-urile de mediu

Otto Barbarul: cronica unei sinucideri anunțate

Debutul în lungmetraj al Ruxandrei Ghițescu aduce în discuție posibilitatea unei punți între generații, dar atinge și o temă-capcană: fantezia sinuciderii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells