Jeffrey Dean Morgan va deschide Dibbuk Box

de Cristina Grigore în 14 Ian 2011
Jeffrey Dean Morgan va deschide Dibbuk Box

Un nou thriller horror se anunţă la box-office-ul american, şi nu are nimic în comun cu ultimele succese americane ale genului, franciza Saw ori Paranormal Activity. Dibbuk Box, care şi-a găsit acum, conform The Wrap, eroul principal în persoana lui Jeffrey Dean Morgan, a fost descris de către regizorul său, Ole Bornedal, a fi asemănător cu The Exorcist sau The Shining.

Morgan, un actor foarte carismatic şi atrăgător, pe care ţi-l aminteşti cu siguranţă din Watchmen, va fi în Dibbuk Box un tată divorţat a cărui fiică, cea mai tânără, ajunge să aibă contact cu un fel de dulap, mic, foarte vechi, pe care l-a achiziţionat la un târg de antichităţi. O prezenţă demonică îşi are însă locul în acea piesă de mobilier, iar tatăl observă cu disperare cum comportamentul fiicei sale devine din ce în ce mai ciudat.

Regizorul danez va lucra la această peliculă - care îşi începe filmările luna aceasta - după un scenariu semnat de Juliet Snowden alături de Stiles White şi bazat pe fapte reale. Lansarea filmului, ce va f produs de Sam Raimi şi Rob Tapert prin compania lor, Ghost House Pictures, va avea loc pe 28 octombrie, în week-end-ul de Halloween al acestui an.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ana pe 14 ianuarie 2011 10:18
Buna idee, a jucat grozav in "supernatural", il prind astfel de roluri...si nu numai
legolas05 pe 14 ianuarie 2011 15:25
joaca bine in astfel de filme
AnnaMaria19 pe 14 ianuarie 2011 16:35
Ma bucue ptr el,doar in Grey's l-am mai vazut,chiar daca nu a jucat prea mult,am putut sa-mi dau seama ca este talentat
diana7 pe 16 ianuarie 2011 02:03
mi-a placut de el in The Losers

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells