Jeff Bridges, confirmat în rolul pistolarului din R.I.P.D.

de Cristina Grigore în 26 Mai 2011
Jeff Bridges, confirmat în rolul pistolarului din R.I.P.D.

L-ai văzut în rol de pistolar al Vestului Sălbatic în True Grit şi îl vei putea vedea în curând într-un alt decor, dar cu aproximativ aceeaşi descriere a costumului şi accesoriilor pe care le va purta. Jeff Bridges a fost confirmat în R.I.P.D., scrie The Wrap, film în care va avea un rol cheie alături de protagonistul Ryan Reynolds.

Adaptare a benzilor desenate publicate de editura Dark Horse în 2001, al căror autor a fost Peter M. Lenkov, Rest In Peace Department va descrie cu umor aventurile supranaturale ale lui Nick Cruz, un poliţist care, trecut în lumea de dincolo, este hotărât să dea de urma ucigaşului său. Îl va avea de partea sa pe conducătorul grupului din R.I.P.D., Neal Moritz (Bridges), un pistolar mort în urmă cu sute de ani.

Iniţial, Zach Galifianakis trebuia să joace rolul lui Moritz, dar s-a retras din proiect pe motiv că aceasta ar putea fi prea mult amânat dacă cei de la Warner Bros se vor decide să facă şi Green Lantern 2, în care Reynolds ar urma să îmbrace din nou costumul verde.

Robert Schwentke, sub indicaţiile căruia se va afla duo-ul Bridges-Reynolds, s-a arătat încântat de povestea benzilor desenate al e lui Lenkov (adaptată de scenariştii Phil Hay şi Matt Manfredi) şi este nerăbdător să înceapă filmările, programate în toamnă, la această peliculă ce va combina acţiunea cu umorul, dar şi cu o poveste de dragoste.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 26 mai 2011 09:20
Povestea este incitanta, asa ca ca sunt convinsa ca vor resusi cei doi sa realizeze roluri de exceptie.
doinarac pe 26 mai 2011 12:11
Jeff Bridges devine un nou pistolar vestit precum John Wayne ....?
spartacus pe 26 mai 2011 17:15
Pentru Doinarac - Jeff Bridges nu va ajunge nici la genunchiul lui John Wayne. Am tot respectul pentru acest actor, imi place, dar totul are limite. Ca sa ajunga un idol al filmelor cum a fost Ducele, mai trebe sa curga multa apa pe Olt.Parerea mea.
Gebeleizis pe 26 mai 2011 19:00
Daca joaca Jeff Bridges nu are cum sa fie un film prost.
alex_il_fenomeno pe 27 mai 2011 17:35
cred ca este o veste excelenta , avand in vedere valoarea lui Jeff Bridges !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells