Jean Constantin, adus la Bucureşti după un infarct

11 Iun 2009
Jean Constantin, adus la Bucureşti după un infarct

Actorul Jean Constantin a fost transferat de la Spitalul Judeţean Constanţa la Spitalul Fundeni din Bucureşti şi internat la secţia de terapie intensivă, după ce a suferit un infarct, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, a declarat că actorul se simte bine şi a solicitat să fie transferat la un spital din Capitală pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Jean Constantin, cunoscut cu probleme cardiace, a fost internat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a avut probleme de respiraţie şi o tensiune arterială mare. El a fost supus unor analize medicale, fiind internat la secţia de cardiologie.

Medicii constănţeni au precizat că actorul a cerut discreţie privind afecţiunile de care suferă şi a cerut în mod expres ca acestea să nu fie făcute publice.

 Cele mai recente producţii în care l-am putut vedea pe Jean Constantin sunt "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii" (2006), "Roming", de Jiri Vejdelek (2007) şi "Supravieţuitorul" (2008), de Sergiu Nicolaescu.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
counterS pe 11 iunie 2009 13:56
Sa-i dea Dumnezeu sanatate!!!
doinarac pe 11 iunie 2009 15:23
Sanatate! Are o virsta la care apar probleme, aproape 81 ani!
Lascarica pe 12 iunie 2009 00:16
Sa-l tina Dumnezeu si sa-i dea zile. Altul de calibrul lui nu va mai avea Romania... din pacate foarte multa vreme de acum inainte. Iar de'o fi sa-l ia langa EL, sa-i transfere harul tot la un roman... sa bucure mai departe si generatiile ce vin
alin timisoara biled pe 9 aprilie 2010 21:44
sa va tina Dumnezeu inca 81 de ani sa ne incantati cu glumele d-voastra.Tot binele din lume

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells