Jean-Claude Van Damme, discurs la penitenciarul Jilava

de Cristina Grigore în 16 Sep 2011
Jean-Claude Van Damme, discurs la penitenciarul Jilava

Aflat în România pentru producţia lungmetrajului Six Bullets, Jean-Claude Van Damme a vizitat ieri pentitenciarul Jilava, aflat în programul de filmări, şi a vorbit deţinuţilor despre începuturile sale ca actor, oferindu-le autografe pe fotografiile sale, scrie Mediafax.

Însoţit de membri ai echipajului de pază şi protecţie şi două dintre gărzile sale de corp, actorul belgian a trecut prin sala de forţă, biblioteca şi clubul penitenciarului, unde s-a fotografiat cu deţinuţii şi i-a încurajat spunându-le că şi unul dintre bodyguarzii săi a fost încarcerat timp de şase ani, şi că ar trebui să profite de perioada în care se află după gratii pentru a-şi da seama ce doresc cu adevărat să facă în viaţă.

Despre cum a ajuns faimos, Van Damme a spus: „Eram foarte slab încă de când m-am născut. Şi nu aveam nici ochi buni. Fetele nici nu vroiau să mă vadă”. Însă totul s-a schimbat atunci când a început să practice artele marţiale, inspirat de revistele cu supereroi, actorul continuând povestea vieţii cu plecarea sa în America, unde a trăit în sărăcie până şi-a câştigat celebritatea.

După ce a semnat o mulţime de fotografii cu imaginea sa pentru cei în faţa cărora a vorbit, actorul a părăsit penitenciarul în aplauzele acestora, nu înainte de a scrie pe un tablou din camera în care a ţinut discursul: „I love you all”.

Pelicula Six Bullets spune povestea unui fost mercenar specializat în aflarea copiilor dispăruți, angajat de un maestru al artelor marţiale pentru a-i găsi fiica. Filmările se desfăşoară în prezent la studiurile MediaPro din Buftea.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 16 septembrie 2011 09:09
Cam multa onoare au primit acei detinuti prin aceasta vizita.
mihaita34 pe 16 septembrie 2011 09:10
:)) foarte multaa
lostinlove78 pe 16 septembrie 2011 10:22
l au umplut de respect :)
mihaita34 pe 16 septembrie 2011 09:11
e bun ca nu lau luat la bataie pe acolo:)))
lostinlove78 pe 16 septembrie 2011 10:22
van damme asta vad ca si a terminat succesul in america acu a ajuns sa faca filme in romania :)
Doar.Sucre pe 16 septembrie 2011 10:51
Daca faci filme in Romania nu inseamna ca nu ai succes , Romania pentru cei de dincolo prezinta o imagine saraca si multe altele , deaceea se filmeaza des aici , sau mai este un motiv , Dracula , crezi ca Nicholas Cage cand a venit cu Conducatorul Fantoma nu avea unde sa filmeze sau nu avea succes?
alex_il_fenomeno pe 16 septembrie 2011 13:24
un gest foarte frumos din partea actorului !
ADYTHEONE pe 16 septembrie 2011 13:44
e totusi un inceput , nu ?!!
zeno.marin pe 16 septembrie 2011 17:09
In special @alex_il_fenomeno - de ce "un gest foarte frumos"? Era un gest mai frumos daca vizita un camin de batrani, un camin de nefamilisti sau o scoala ajutatoare.
Nu ca vizita lui Van Damme (insotit de un fost puscarias) ar fi cine stie ce onoare, dar din punctul meu de vedere, puscariasii din jilava nu merita nici macar vizita rudelor.
In sfarsit, si-a facut si balerinul cu varsta de pensionare damblaua: a fost la biblioteca. La cea a penitenciarului dintr-o tara a carei limba n-o cunoaste.
Acu' pe bune, sa vizitezi un penitenciar romanesc, adica dintr-o tara din lumea a III-a, e ca si cum ai merge la gradina zoologica. Putea alege alt loc pentru deconectare decat un penitenciar jilav...
Sa-l iertam. In fond si Johnny Cash a fost la St Quentin pe data de 24 februarie 1969, unde a cantat muzica country detinutilor, intr-un spectacol celebru.
Sunt curios Van Damme ce a facut? Le-a aratat din nou figura cu spagatul la varsta inaintata? A dansat "dansul sapunului scapat pe jos"?...

mirko pe 16 septembrie 2011 19:10
Din cate am cititi, Van Damme filma in apropiere sau chiar in puscaria Jilava (in cateva locatii) cateva scene din noul lui film si a zis ca e bine sa-i viziteze ei pe puscariasi si sa le mai ridice un pic moralul. Daca intradevar vroia sa faca o vizita, cu siguranta alegea un orfelinat sau un azil de batrani si nici decum ... o puscarie.
b0b0cin3filul pe 16 septembrie 2011 19:10
Ba, eu am o nelamurire. Il stiu pe actorul asta inca de cand eram princhindel si asteptam cu sufletul la gura filmul de la 20:30 de pe Protv. Ei, acuma ca am mai crescut, au aparut curiozitatile (mai mult prostesti, probabil din cauza senilitatii). Ma abat de la subiect....ce ziceam in paranteza, tipul asta e juma francez (Jean Claude) juma neamt (Van Damme)?
shoortyking pe 16 septembrie 2011 20:59
e belgian
moni884 pe 22 septembrie 2011 04:38
In loc sa va bucurati ca un actor ca si Jean Claude Van Damme ne face onoarea de a filma inca o data in tara noastra,voi pur si simplu sunteti invidiosi!!!!!Mai bine cititi de la inceput aceasta stire si pe urma sa veniti cu comentarii!!!Oricum JCVD a fost,este si va fii in continuare un actor iubit de fani!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells