Jason Statham, despre Hobbs & Shaw 2 și dacă se va întoarce la seria Fast & Furious

de Marina Florea în 3 Mai 2021
În timp ce Statham nu va mai apărea în noul Fast & Furious 9, actorul a continuat să își discute viitorul în principala serie de filme

După ce și-a făcut prima apariție pe genericul lui Fast & Furious 6, în care părea să fi fost asasinul lui Han (Sung Kang), personajul favorit al fanilor, Deckard Shaw (Jason Statham) a devenit o piesă importantă a seriei; în rolul eroului negativ în Furious 7 ajunge, mai târziu, membru din familia The Fate of the Furious.

După premiera celui de-al optulea film, Statham a jucat alături de Dwayne Johnson într-un spinoff, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Statham a oferit de curând un update la sequel, într-un interviu cu Collider, promovând filmul lui Guy Ritchie Wrath of Man.

„Sute de milioane sunt cheltuite pe producția și pe promovarea filmului, așadar se impune ca scenariul să fie unul bun. Suntem motivați să facem ceva pe subiectul acesta; în esență, așteptăm o bătaie la ușă...”

În timp ce Statham nu va mai apărea în noul Fast & Furious 9, actorul a continuat să își discute viitorul în principala serie de filme și dacă se va întoarce sau nu pentru ultimele două episoade F&F.

„Mi-ar plăcea mult să mă întorc pentru acele câteva filme. Însă m-aș afla pe gheață subțire dacă încep să vorbesc despre ce se va întâmpla în următoarele filme. Este grozav să lucrezi cu Vin și cu celelalte personaje, mi-am făcut niște prieteni grozavi la film, și chiar îmi place franciza în sine. Cred că este un succes global pe merit. Să fac parte din el este un privilegiu uriaș. Așa că, dacă vor să fac parte și din următoarele, voi fi acolo.”

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 6, Jason Statham, Fast & Furious 9

Alte știri din cinema

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells