Jason Momoa povesteşte cât de greu şi-a găsit de lucru după rolul din Game of Thrones

de Cristina Grigore în 29 Ian 2018
„Credeau că nu pot vorbi engleza”, a dezvăluit interpretul lui Khal Drogo

Starul lui Aquaman, Jason Momoa, a dezvăluit în emisiunea lui Jimmy Fallon – via Comicbookmovie.com – că după ce a jucat rolul lui Khal Drogo în primul sezon din Game of Thrones, i-a fost destul de greu să îşi mai găsească de lucru.

„Multă lume credea că nu pot vorbi engleza. A fost dificil. Era cam aşa: «Ce poţi face cu Drogo? Nu-l poţi distribui într-o comedie.». Eşti cam dat la o parte. Prima persoană care m-a făcut să-mi dau seama de asta a fost Fred Armisen. L-am cunoscut pentru că fiica mea vitregă, Zoe [Kravitz, n.red.], a jucat în Portlandia [serialul creat de Armisen, n. red.]. El a vrut să mă cunoască şi tot el mi-a zis «Nici nu ştiam că vorbeşti engleza.» A fost ca un şoc. Iată de ce nu primeam de lucru”, a povestit Momoa.

Întrebat cum a ajuns apoi să primească rolul lui Aquaman [pentru Justice League, iniţial, n.red.], starul a spus că invitaţia a venit din partea lui Zack Snyder. „Întregul proces a fost o nebunie de-a dreptul. Zack era un mare fan Game of Thrones. Eu eram în pană de oferte de lucru. Zack m-a sunat şi m-a chemat la o audiţie pentru Batman. Bineînţeles, rolul a mers către Ben [Affleck]. Mă întrebam de ce am mai venit. Eram sigur că voi primi rolul antagonistului şi mă voi bate cu Batman sau Superman. Însă Zack a zis: «Nu. Vei fi Aquaman». Nu ştiam nimic despre acest personaj atunci”, a dezvăluit actorul.

După ce şi-a etalat fizicul impresionant şi pletele blonde în Justice League, Momoa va reveni în rolul lui Aquaman într-o aventură de sine stătătoare, ce va ajunge pe marile noastre ecrane din 21 decembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Jason Momoa, Justice League, Aquaman, Game of Thrones, Portlandia

Alte știri din cinema

Tom Cruise, în Green Lantern Corps?

Starul nu a refuzat propunerea, dar a cerut modificări radicale ale scenariului

Scarlett Johansson este actrița cel mai bine plătită în 2018

O detronează pe Emma Stone cu cei 40,5 milioane de dolari obținuți din salariile primite în ultimele 12 luni

El va fi interpretul lui Bruce Lee în Once Upon a Time in Hollywood

Mike Moh va juca alături de Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie în filmul lui Tarantino

Primele informații despre intriga și personajele din Rambo V

Filmările lui Rambo 5 sunt programate să înceapă pe 1 septembrie, în Bulgaria,

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 29 ianuarie 2018 13:47
Ce prostie fără margini!?! Cum dreacu a putut avea probleme să își găsească oferte de a juca în filme pe motiv că nu ar cunoaște limba engleză când el a jucat în N episoade din serialul STARGATE ATLANTIS?!?!?.... Incredibil !!!
Qube86 pe 29 ianuarie 2018 21:34
De acord cu tine ! :)) O tampenie de stire care contine o gramada de lucruri care pot dauna grav creierului...daca acesta din urma este expus prea mult :))) Asta demonstreaza inca o data ca...prostia nu are limite !! :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells