Jason Momoa povesteşte cât de greu şi-a găsit de lucru după rolul din Game of Thrones

de Cristina Grigore în 29 Ian 2018
„Credeau că nu pot vorbi engleza”, a dezvăluit interpretul lui Khal Drogo

Starul lui Aquaman, Jason Momoa, a dezvăluit în emisiunea lui Jimmy Fallon – via Comicbookmovie.com – că după ce a jucat rolul lui Khal Drogo în primul sezon din Game of Thrones, i-a fost destul de greu să îşi mai găsească de lucru.

„Multă lume credea că nu pot vorbi engleza. A fost dificil. Era cam aşa: «Ce poţi face cu Drogo? Nu-l poţi distribui într-o comedie.». Eşti cam dat la o parte. Prima persoană care m-a făcut să-mi dau seama de asta a fost Fred Armisen. L-am cunoscut pentru că fiica mea vitregă, Zoe [Kravitz, n.red.], a jucat în Portlandia [serialul creat de Armisen, n. red.]. El a vrut să mă cunoască şi tot el mi-a zis «Nici nu ştiam că vorbeşti engleza.» A fost ca un şoc. Iată de ce nu primeam de lucru”, a povestit Momoa.

Întrebat cum a ajuns apoi să primească rolul lui Aquaman [pentru Justice League, iniţial, n.red.], starul a spus că invitaţia a venit din partea lui Zack Snyder. „Întregul proces a fost o nebunie de-a dreptul. Zack era un mare fan Game of Thrones. Eu eram în pană de oferte de lucru. Zack m-a sunat şi m-a chemat la o audiţie pentru Batman. Bineînţeles, rolul a mers către Ben [Affleck]. Mă întrebam de ce am mai venit. Eram sigur că voi primi rolul antagonistului şi mă voi bate cu Batman sau Superman. Însă Zack a zis: «Nu. Vei fi Aquaman». Nu ştiam nimic despre acest personaj atunci”, a dezvăluit actorul.

După ce şi-a etalat fizicul impresionant şi pletele blonde în Justice League, Momoa va reveni în rolul lui Aquaman într-o aventură de sine stătătoare, ce va ajunge pe marile noastre ecrane din 21 decembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Jason Momoa, Justice League, Aquaman, Game of Thrones, Portlandia

Alte știri din cinema

Răzbunătorii au un nou rege: „Black Panther”

Filmul „Black Panther”/„Pantera neagră” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 16 februarie 2018, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX

„Early Man: Tare ca piatra” dă startul campionatului dintre epoci

Din 16 februarie, animația este disponibil în 2D, dublată în limba română, în cinematografele din toată țara

În martie încep filmările la Hackerville, serial produs de Cristian Mungiu

Serial despre criminalitatea informatică din România, Hackerville va avea premiera în România la HBO și HBO GO, în toamnă

Fotbal infinit are astăzi premiera mondială la Berlin

Comedia lui Corneliu Porumboiu despre fotbal și condiția umană va putea fi văzut în cinematografe în România, începând cu 9 martie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 29 ianuarie 2018 13:47
Ce prostie fără margini!?! Cum dreacu a putut avea probleme să își găsească oferte de a juca în filme pe motiv că nu ar cunoaște limba engleză când el a jucat în N episoade din serialul STARGATE ATLANTIS?!?!?.... Incredibil !!!
Qube86 pe 29 ianuarie 2018 21:34
De acord cu tine ! :)) O tampenie de stire care contine o gramada de lucruri care pot dauna grav creierului...daca acesta din urma este expus prea mult :))) Asta demonstreaza inca o data ca...prostia nu are limite !! :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells