Jason Momoa, despre personajul său din Fast and Furious 10: „E un grandoman închipuit”

de Gloria Sauciuc în 24 Aug 2022
E prima dată după multă vreme când Momoa îl joacă pe tipul cel rău

După ce a tot jucat personaje pozitive, Jason Momoa e gata să fie și băiatul rău al poveștii. Actorul abia așteaptă să-i descoperim personajul în Fast X, cel de-al zecilea film din saga Fast and Furious, realizat sub egida Studiourilor Universal. Momoa a oferit câteva detalii despre personajul său la evenimentul de lansare a celui de-al treilea sezon al serialului Apple TV+ See.

„Cel mai frumos moment al vieții mele. În sfârșit sunt băiatul cel rău. Am tot fost băiatul bun”, a declarat Momoa publicației Variety. „E sadic și androgin și un înghipuit. Are multe probleme tipul ăsta. Cu siguranță a avut probleme cu figura paternă din viața lui”...

„Familia The Fast crește repede. Bun-venit, Jason Momoa!”, se anunța pe Twitter la începutul anului, pe contul oficial Fast Saga. Momoa este ultimul star ce a intrat în echipa seriei de filme de acțiune. Dar, înainte să îl vedem punând bețe în roate lui Dominic Toretto (Vin Diesel) și familiei Fast and Furious, Momoa va relua rolul lui Arthur Curry în sequelul marca DC Comics Aquaman and the Lost Kingdom, ce se va lansa la primăvară.

Fast X, cu regia semantă de Louis Leterrier, are data de lansare în mai 2023. Fast & Furious 10 va fi penultimul capitol pentru actuala garnitură de actori; un al 11-lea film va fi ultimul din actuala saga Fast.

copyright foto Warner Bros.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Momoa, Vin Diesel, Aquaman

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells