Advertisement Advertisement

Jason Momoa a dezvăluit care e cea mai grozavă parte din a fi Aquaman

de Gloria Sauciuc în 17 Dec 2018
Filmul se lansează pe marile noastre ecrane pe 21 decembrie

Să fii Aquaman vine la pachet cu o serie de lucruri extraordinare, care pe fanii personajului îi extaziază iar pe actor cu siguranță că îl intimidează - să vorbească sub apă, să poarte costumul auriu și impunătorul trident al lui Neptun, să dovedească în luptă că e pregătit să fie conducătorul celor Şapte Mări, să facă rechinii să îi asculte ordinele, să aibă pe uscat aventuri à la Indiana Jones în compania frumoasei Mera (Amber Heard) ori să scape eroic de urmăririle lui David Hyde/Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) și a acoliţilor săi. Dar cea mai grozavă chestie legată de a fi Aquaman nu e nici una dintre cele de mai sus, cel puțin nu din punctul de vedere al lui Jason Momoa.

Provocat de publicația Us Weekly, Momoa a dezvăluit că reacția copiilor lui și a soției la prima vizionare a filmului Aqaman va fi cel mai grozav lucru care i se întâmplă legat de interpretarea supereroului.

„Culorile sunt foarte zgomotoase. Sunt curios să îmi văd fața atașată de acel corp. Cred că cea mai personală satisfacție în a-l juca pe Aquaman este faptul că am fost parte din acest film și că voi putea să urmăresc reacțiile oamenilor la film”.

Aquaman va servi ca povestea despre originile personajului, care se întoarce pe Atlantida cu speranţa de a-şi revendica rolul ca rege într-un regat subacvatic. Din nefericire, nu va fi uşor pentru el cu Ocean Master (Patrick Wilson) care i se opune.

Aquaman este eroul obişnuit cu greutăţile, cu munca fizică. Aceasta este caracteristica sa definitorie, a declarat actorul pentru Cinemablend.com – a crescut cu tatăl său, a reparat motociclete şi maşini vechi împreună cu acesta… iar la o anumită vârstă a primit acest dar şi nu prea ştie ce să facă cu el”, a explicat Momoa.

Exploreaza subiecte similare:

Aquaman, Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells