Jamie Foxx şi Bruce Willis - mercenari schizofrenici

de Gloria Sauciuc în 19 Mar 2010
Jamie Foxx şi Bruce Willis - mercenari schizofrenici

Jamie Foxx este în negocieri pentru a-l juca pe criminalul schizofrenic James Lynch în adaptarea jocului video de la Eidos "Kane and Lynch: Dead Men", anunţă Variety.  Adaptarea pentru marele ecran se va face sub egida Lionsgate şi Millennium Films. Filmările urmează să înceapă în luna august, cu debutantul Simon Crane la cârmele producţiei.

Bruce Willis a fost inclus în proiect pentru rolul mercenarului Adam "Kane" Marcus încă din 2008.

Kane şi Lynch au la dispoziţie numai 72 de ore pentru a recupera un dispozitiv apocaliptic, înainte ca soţia şi fiica lui Kane să fie ucise de către cei care i-au scos din închisoare. Scenariul este scris de Kyle Ward, care mai are în CV adaptarea jocului video Uncharted, pentru Sony.

Producători sunt Adrian Askarieh şi Daniel Alter - ce au în spate experienţa producţiei Hitman şi care mai fac Jonny Quest pentru Warner Bros. - plus David Willis, Stephen Eads şi reprezentanţi ai Millennium.

Foxx poate fi văzut pe marile ecrane din cinematografele româneşti, chiar zilele acestea, în Valentine's Day, iar pe DVD în Law Abiding Citizen. Pe de altă parte, Bruce Willis va fi Poliţai în misiune din 19 martie în România.

Jocul "Kane & Lynch" s-a lansat în 2007 şi a atras atenţia prin secvenţele de luptă , violenţă şi recurgerea în repetate rânduri la blasfemie/profanări. Jocul s-a vândut în peste un milion de exemplare."Kane & Lynch 2: Dog Days" va fi lansat de către Eidos pe 24 august, anul acesta.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
--- pe 19 martie 2010 19:00
oho Uncharted!!! perfect, omu se pricepe!
eko pe 19 martie 2010 22:38
trebuia sa aleaga alt actor , nu pe foxx. Nu am nimic cu el chiar imi place cum joaca dar faza asta strica mult adaptarea exacta a jocului.
Razvan pe 19 martie 2010 23:21
intr-adevar Foxx strica povestea reala a jocului ..
skipper2oo6 pe 13 aprilie 2010 01:59
Un Nicholas Cage ar merge cred mai bine decat Willis, iar in locu' lu' Foxx... cred ca are multe variante.
Radu1711 pe 17 aprilie 2010 12:29
buna ideea, doi actori foarte buni

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells