James McAvoy, într-un thriller poliţist în vena lui Heat

de Cristina Grigore în 13 Apr 2011
James McAvoy, într-un thriller poliţist în vena lui Heat

Unul dintre cei mai versatili şi mai căutaţi tineri actori de la Hollywood, James McAvoy, şi-a anunţat participarea în Welcome to the Punch, un film regizat de britanicul Eran Creevy, scrie The Wrap.

Actorul de origine scoţiană va lupta de partea legii în pelicula descrisă de regizorul său drept “un impresionant thriller poliţist în vena lui Heat sau Internal Affairs". El îl va interpreta pe Max Lewinsky, un poliţist aflat pe urmele unui fost escroc, ademenit în Londra prin anunţul conform căruia fiul său a fost reţinut de poliţie la aeroportul Heathrow.

Ridley Scott va servi, printre alţii, drept finanţator şi producător executiv, iar Creevy, aclamat în ţara sa de origine pentru debutul regizoral din 2008, Shifty - o dramă de buget mic plasată de critici în categoria filmelor cult - va semna şi scenariul lui Welcome to the Punch. Producţia va începe filmările în luna iulie, la Londra, şi-şi va face debutul, cel mai probabil, în cadrul unui important festival de film european.

Pe James McAvoy îl vom vedea pe 3 iunie în X-Men: First Class. Actorul a jucat recent alături de Robert Redford în drama The Conspirator şi va lucra din nou cu regizorul lui Atonement, Joe Wright, pentru adaptarea romanului lui Lev Tolstoi, Anna Karenina.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 14 aprilie 2011 12:06
este un tanar actor foarte promitator , sigur va face din nou o figura frumoasa !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells