James Cameron speră că oamenii se vor plictisi de Avengers

de Cristina Grigore în 7 Mai 2019
Endgame a trecut de Titanic în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie (a ajuns la 2,2 miliarde de dolari) şi ameninţă poziţia lui Avatar

Vestea succesului uriaş la box office înregistrat de Avengers: Endgame pare să nu îi pice prea bine lui James Cameron. Filmul a întrecut recent încasările globale ale Titanicului – cu aproape 2,2 miliarde de dolari, a trecut acum pe locul doi în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie.

Pelicula este acum pe cale să depăşească şi recordul lui Avatar (2,7 miliarde de dolari internaţional), lucru ce nu îl bucură deloc pe Cameron, care este de părere că mai sunt şi alte poveşti fantastice de spus pe lângă cele cu supereroi. Cineastul a criticat la momentul lansării şi filmul lui Patty Jenkins, Wonder Woman, pe care l-a numit „un pas înapoi” pentru filmele de acest gen, în special cele în care apare o supereroină. Acum, ţinta lui sunt filmele Marvel.

„Sper ca oamenii să se plictisească în curând de filme precum The Avengers. Nu că nu mi-ar plăcea filmele, dar să spunem lucrurilor pe nume: există şi alte poveşti pe lângă cele cu bărbaţi musculoşi, fără familie, care sfidează moartea vreme de două ore şi fac praf oraşe întregi între timp”, a declarat Cameron într-un interviu pentru Indiewire.com.

Un nou film Avatar va ajunge în cinematografe pe 18 decembrie 2020. Avatar 3 se va lansa pe 17 decembrie 2021, urmat de Avatar 4, pe 20 decembrie 2024, şi Avatar 5, pe 19 decembrie 2025.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, James Cameron, titanic, Avatar, Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4, Avatar 5 

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
superdepeche pe 8 mai 2019 02:15
oricum nu mi-a placut avatar niciodata ,pentru simplu fapt ca domnul cameron sustine sus si tare ca este o capodopera cand de fapt este totul furat de la desenele pocahontas !
viorellll pe 8 mai 2019 09:52
Asa poti zice ca si desenele pocahontas au furat ideile de la Dances with wolves , ideea este asemanatoare ..atat
ishmael pe 9 mai 2019 10:58
Pocahontas a existat istoric, sunt carti si filme despre ea mult inainte de animatia Disney
cavallioty pe 8 mai 2019 17:02
pare un frustrat cu astfel de declaratii si nu face decat ca lumea sa nu isi doreasca sa vada continuariile lui "total originale"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells