James Cameron speră că oamenii se vor plictisi de Avengers

de Cristina Grigore în 7 Mai 2019
Endgame a trecut de Titanic în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie (a ajuns la 2,2 miliarde de dolari) şi ameninţă poziţia lui Avatar

Vestea succesului uriaş la box office înregistrat de Avengers: Endgame pare să nu îi pice prea bine lui James Cameron. Filmul a întrecut recent încasările globale ale Titanicului – cu aproape 2,2 miliarde de dolari, a trecut acum pe locul doi în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie.

Pelicula este acum pe cale să depăşească şi recordul lui Avatar (2,7 miliarde de dolari internaţional), lucru ce nu îl bucură deloc pe Cameron, care este de părere că mai sunt şi alte poveşti fantastice de spus pe lângă cele cu supereroi. Cineastul a criticat la momentul lansării şi filmul lui Patty Jenkins, Wonder Woman, pe care l-a numit „un pas înapoi” pentru filmele de acest gen, în special cele în care apare o supereroină. Acum, ţinta lui sunt filmele Marvel.

„Sper ca oamenii să se plictisească în curând de filme precum The Avengers. Nu că nu mi-ar plăcea filmele, dar să spunem lucrurilor pe nume: există şi alte poveşti pe lângă cele cu bărbaţi musculoşi, fără familie, care sfidează moartea vreme de două ore şi fac praf oraşe întregi între timp”, a declarat Cameron într-un interviu pentru Indiewire.com.

Un nou film Avatar va ajunge în cinematografe pe 18 decembrie 2020. Avatar 3 se va lansa pe 17 decembrie 2021, urmat de Avatar 4, pe 20 decembrie 2024, şi Avatar 5, pe 19 decembrie 2025.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, James Cameron, titanic, Avatar, Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4, Avatar 5 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
superdepeche pe 8 mai 2019 02:15
oricum nu mi-a placut avatar niciodata ,pentru simplu fapt ca domnul cameron sustine sus si tare ca este o capodopera cand de fapt este totul furat de la desenele pocahontas !
viorellll pe 8 mai 2019 09:52
Asa poti zice ca si desenele pocahontas au furat ideile de la Dances with wolves , ideea este asemanatoare ..atat
ishmael pe 9 mai 2019 10:58
Pocahontas a existat istoric, sunt carti si filme despre ea mult inainte de animatia Disney
cavallioty pe 8 mai 2019 17:02
pare un frustrat cu astfel de declaratii si nu face decat ca lumea sa nu isi doreasca sa vada continuariile lui "total originale"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells