James Cameron oferă detalii despre noua trilogie Terminator

de Cristina Grigore în 28 Nov 2017
Cineastul a vorbit despre impactul noilor tehnologii, unul dintre motivele care l-au convins să revină la franciză

Într-un interviu acordat VanityFair.com, James Cameron a arătat de ce s-a întors la franciza Terminator și a menționat că noile tehnologii au avut un rol important în această decizie.

„Sunt foarte convins că viitorul acestei lumi în care trăim va fi definit de modul în care combinăm evoluţia noastră cu tehnologia. În vreme ce inovaţia şi tehnologia promit atât de multe în asigurarea supravieţuirii noastre, ele vin, de asemenea, şi cu mari pericole, mai ales când vorbim despre ceva atât de puternic cum este melanjul inteligenței artificiale cu robotica”, a arătat cineastul.

„Este vorba despre cine este primul în cursa asta, despre rasa care va deţine controlul, cea care va avea în mâni bomba… Când legi lucrurile astea de lumea interconectată în care trăim – căci am renunțat de tot la intimitatea noastră şi aproape toată lumea are la el un smartphone, ca o pisică cu clopoţel la gât (un senzor ce poate fi monitorizat de la distanță) – parcă suntem în pragul unui Armageddon Orwellian, unul de proporții inimaginabile. Aşa că, m-am gândit, hai să facem un film despre asta. Şi va fi un film foarte vesel şi optimist”, a mai spus cineastul.

Cameron va reveni ca producător al noii trilogii şi a menționat că filmele vor continua evenimentele peliculelor din 1984 şi 1991, ignorându-le pe celelalte. Însă totul va depinde de primul film al noii serii.

„Povestea este concepută pentru trei pelicule, însă dacă nu facem bani cu primul, celelalte nu vor mai fi realizate, evident. Noi ne gândim la aceste noi filme ca la continuările trei, patru şi cinci. Ca şi cum, pentru că avem Terminator şi Terminator 2, celelalte filme care au mai fost făcute aparțin unei linii temporale ce nu mai este relevantă”, a explicat Cameron.

De regia filmului - ce îi va readuce în serie pe Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton - se va ocupa Tim Miller (Deadpool). Data lansării primului film a fost stabilită de Paramount pentru 26 iulie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, the terminator

Alte știri din cinema

Presiunea celebrităţii i-a provocat o cădere nervoasă actriţei Keira Knightley

La 22 de ani, când a fost diagnosticată cu stres post-traumatic, spune că nu avea încă, psihologic, puterea de a face față criticilor negative

Richard Madden, starul lui Game of Thrones, ar putea fi următorul Bond

Cum din partea producătoarei Barbara Broccoli nu a venit încă vreo confirmare, în ciuda surselor, știrea rămane la stadiul de zvon

Bad Times at the El Royale: twisturi violente și morți șocante

Filmul cu o distribuție proeminentă rulează în premieră pe marile noastre ecrane

Blestemul celor rămaşi: sumbru, nu lipsit de idei originale, dar insuficient susţinute

O adolescentă de 16 ani își ia micul dejun în fiecare dimineață cu fantoma tatălui ei, unul dintre „cei rămași”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 28 noiembrie 2017 12:13
O noua mizerie
boghiu_andrei pe 28 noiembrie 2017 13:46
Nu mai trebuie continuari ,deoarece nu mia intereseaza pe multa lume..
woodstar pe 28 noiembrie 2017 15:27
Omul asta pur si simplu nu stie ce sa mai faca pentru bani. Macar de ar incerca sa faca ceva nou si original.
lulutza pe 28 noiembrie 2017 21:07
Fook of mate's cu comentariile voastre :D . Nu pentru voi le face :D . Puteti viziona altceva :D . Arnold Schwarzenegger 4 foooking EVER !!!
woodstar pe 29 noiembrie 2017 13:56
Mersi de sfat, chiar o sa vizionez altceva. :)
Dimz pe 30 noiembrie 2017 11:09
"Povestea este concepută pentru trei pelicule, insa DACA NU FACEM BANI CU PRIMUL, celelalte nu vor mai fi realizate, evident. "
Dimz pe 30 noiembrie 2017 11:14
Nu mai exista interes pentru calitate, originalitate, creativitate. Totul se rezuma la BANI !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells