James Cameron e mai interesat de alte proiecte decât de regia ultimelor filme Avatar

de Gloria Sauciuc în 5 Iul 2022
Regizorul a relatat că filmele „consumă resurse” şi că are alte proiecte de care este interesat

James Cameron o fi creat planeta Pandora, dar e foarte probabil să nu semneze regia tuturor filmelor din seria Avatar.

După primul film, care a fost un deschizător de drumuri, Cameron a decis să continue saga Avatar cu încă patru povestiri, dintre care prima, Avatar: The Way of Water, ajunge în sălile de cinema pe 16 decembrie 2022. Cel de-al treilea film din serie nu a fost încă anunţat, dar urmează să aibă premiera în decembrie 2024, fiind filmat în paralel cu Avatar 2.

Cel de-al patrulea şi cel de-al cincilea film din serie nu au intrat încă în producţie, însă - atunci când vor intra - Cameron susţine că s-ar putea ca nu el să fie regizorul: „Filmele Avatar sunt consumatoare de resurse”, relata Cameron într-un interviu pentru revista Empire, adăugând că există şi alte proiecte pe care le are în dezvoltare şi de care este interesat.

„Cred că, în timp - nu ştiu dacă după al treilea sau al patrulea film - voi dori să transmit ştafeta altui regizor în care am încredere ca să continue, astfel încât să mă ocup de alte lucruri de care sunt interesat”, a continuat. „Sau poate nu. Nu ştiu”.

Deşi nesigur dacă va semna sau nu regia restului filmelor Avatar, Cameron este interesat de cum va evolua acţiunea din filme.

„Tot ceea ce trebuie să spun despre familie, despre sustenabilitate, despre încălzirea globală, despre lumea naturală, toate acestea sunt teme importante pentru mine în viaţa reală şi în cinematograful meu pot pune pe această pânză", declara regizorul.

 „Filmul cinci e tare de tot" susţine el. „Sper să ajung să îl fac. Dar depinde de piaţa de filme. Trei deja este în pregătire aşa că urmează să iasă fie ce o fi. Sper să ajung să fac şi patru sau cinci pentru că este, în esenţă, o singură mare poveste”.

Exploreaza subiecte similare:

Avatar, James Cameron, Avatar: The Way of Water

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells