James Bond, înlocuit de o protagonistă de culoare?

de Cristina Grigore în 15 Iul 2019
Personajul actriței Lashana Lynch pare să fie introdus în Bond 25 cu intenția de a trece în prim-planul aventurilor cu agentul 007

Viitorul film din seria aventurilor de pe marele ecran ale agentului 007 ar putea aduce o schimbare neașteptată. Conform unei surse a publicației The Sun, un personaj feminin de culoare va fi prezentat publicului în Bond 25, ce ar putea trece în prim-planul francizei.

Cum Daniel Craig este la ultima apariție în rolul lui Bond, este nevoie de un înlocuitor. Dintre numele celebre propuse, unul dintre cele mai populare a fost al lui Idris Elba. Pe de altă parte, a fost propusă și o variantă feminină a lui Bond, însă producătorul francizei, Barbara Broccoli, a fost categorică în această privință – o actriță nu va prelua rolul.

Rămâne însă valabil titlul de „agent 007”, iar aici se încadrează zvonul preluat și de The Daily Mail, care spune că Lashana Lynch (pilotul Maria Rambeau din Captain Marvel) a primit în Bond 25 un rol central, cu mare potențial de a trece în prim-planul seriei după retragerea lui Craig.

În Bond 25, protagonistul s-a retras din activitate și trăiește în Jamaica. Lashana Lynch are, de altfel, origini jamaicane. Bond este atras înapoi de M (Ralph Fiennes), care reclamă o criză globală. Introducerea personajului Lashanei Lynch a fost caracterizată drept „un moment șocant” în desfășurarea acțiunii. 

În Bond 25, cu lansarea pe 3 aprilie 2020, va reveni și Christoph Waltz, în rolul antagonistului Blofeld.

Exploreaza subiecte similare:

Lashana Lynch, Captain Marvel, Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes

Alte știri din cinema

Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți

Au un băiețel pe nume River, un omagiu fratelui mai mare al actorului, decedat în 1993, la 23 de ani

Siena Miller spune că Chadwich Boseman i-a cedat o parte din salariul lui

„Este greu de imaginat un alt bărbat care să se comporte atât de elegant și de respectuos”, spune actrița

Documentarul multipremiat Profu' - din 2 octombrie în cinematografe

Profu', unul dintre cele mai premiate documentare românești din ultima vreme, se lansează în cinematografele din România începând cu 2 octombrie. Filmul va avea o premieră în prezența echipei la Cinema Muzeul Țăranului din București în seara de joi, 1 octombrie, de la ora 20:00.

Lincoln: Colecționarul de oase, un nou serial thriller, din 26 octombrie, la AXN

Serialul thriller Lincoln: Colecționarul de oase ( Lincoln Rhyme – The Hunt for the Bone Collector), inspirat din celebrul best seller al lui Jeffrey Deaver, va avea premiera în România pe 26 octombrie și va fi difuzat în fiecare luni seara, de la ora 22.00, la AXN.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 15 iulie 2019 16:13
iar o fumigena, ca si aia cu Idris Elba :)
spartacus pe 15 iulie 2019 16:33
Așa cum am mai spus, îmi mențin convingerea că, dacă vor înlocui personajul James Bond cu un actor de culoare, indiferent de sexul său (M/F), asta va însemna sfârșitul acestei francize de succes. Creatorul acestui personaj legendar nu a menționat niciunde că J.B. ar fi de culoare, din contră. Dar nerespectarea personajelor filmelor/cărților de succes se pare că a început să devină un trend și să fie tot mai călcate în picioare de către producătorii de la Hollywood care, cred ei, ”știu” mai bine ce vor spectatorii... Vom vedea însă ce va fi.
ionica_bogdan pe 16 iulie 2019 07:52
de ce ai merge la asa ceva?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells