Jacqueline Kennedy - varianta Natalie Portman. Iată prima imagine din biopicul Jackie

de Cristina Grigore în 18 Dec 2015
Este filmul pe care şi Darren Aronofsky îl dorea pentru fosta sa parteneră de viaţă, Rachel Weisz

Dramă biografică Jackie, cu Natalie Portman în rol central, a început filmările săptămâna aceasta, iar prima imagine din film, preluată de Variety.com, ce ne-o înfăţişează pe actriţa câştigătoare de Oscar, a ajuns deja online.

Filmul, acum în regia lui Pablo Larrain (nominalizat la Oscar pentru drama No), s-a aflat iniţial în orarul de lucru al lui Darren Aronofsky. Acesta intenţiona să o distribuie în rolul titular pe cea care îi era atunci parteneră de viaţă, actriţa Rachel Weisz. Despărţirea celor doi l-a îndepărtat şi pe Aronofsky de proiect.

Scenariul lui Jackie a fost plasat  în noiembrie 1963,  în timpul celor patru zile dintre asasinarea celui de-al 35-lea preşedinte al Americii, John F. Kennedy, şi înmormântarea sa. Lansarea filmului va avea loc în 2017. Distribuţia îi mai cuprinde pe Greta Gerwig şi Peter Sarsgaard.

Exploreaza subiecte similare:

Natalie Portman, Jackie

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells