Jackman s-a săturat de Oscar

de Gloria Sauciuc în 30 Oct 2009
Jackman s-a săturat de Oscar

Dacă se fac speculaţii cu privire la personalitatea care va prezenta în 2010 cea de-a 82-a gală Oscar, un nume sigur a fost tăiat de pe lista preferaţilor, şi asta la cererea nominalizatului.

Este vorba de  Hugh Jackman. Actorul nu mai vrea să prezinte şi în 2010 gala, deşi prestaţia lui de anul acesta a fost ovaţionată la Kodak Theatre. Mai mult, prestaţia lui Hugh Jackman ca entertainer la ceremonia Oscarurilor s-a finalizat cu desemnarea actorului ca protagonist în producţia Twentieth Century Fox, The Greatest Showman on Earth. Musical-ul va avea un scenariu scris de Jenny Bicks (Sex and the City), iar producători vor fi Laurence Mark (Dreamgirls), Hugh Jackman şi John Palermo, conform Variety. Cei trei au făcut echipă şi în realizarea momentelor de entertaining ale celei de-a 81-a ediţii a Premiilor Academiei Americane de Film.

Actorul joacă în acest moment pe Brodway alături de Daniel Craig în "A Steady Rain", iar în primăvară Jackman va începe filmările la drama DreamWorks Real Steel, regizată de Shawn Levy.

Cea de-a 82-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film se va ţine pe 7 martie şi va fi produsă de Bill Mechanic şi Adam Shankman.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 30 octombrie 2009 23:19
Ce titlu! ales special sa atraga cititori....
Totusi cred ca titlul real era mai potrivit: s-a saturat de prezentarea galei premiilor Oscar. Si in acest caz era citit articolul, cred eu, de curiozitate sa vedem cine va fi "NEXT"-ul
Actori care se satura de Oscar ???...(poate doar Meryl Streep :-))) )
Hugh Jackman pare destul de ocupat, asa ca are scuze.
Daca prezentarea l-a propulsat, e bine sa lase locul altora, poate au si ei noroc sa devina "ocupati".

angesa pe 30 octombrie 2009 23:31
Wow!
Noroc ca se termina in decembrie " SYTYCD season 6", si Adam Shankman - care a devenit membru permanent in juriu la SYTYCD - se poate ocupa de a 82 editie a Oscarurilor!!!
Doar Hugh nu e liber...
Poate ca e bine : e loc pentru nou...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells