Jackie Chan, într-o comedie după o idee proprie

de Cristina Grigore în 28 Iun 2012
Jackie Chan, într-o comedie după o idee proprie

O comedie în limba engleză ar putea fi următorul proiect al lui Jackie Chan, scrie The Hollywood Reporter.

Proiectul, pe care actorul îl va produce şi în care va avea rolul principal, are la bază unele din ideile proprii. Scenariul, ce va fi semnat însă de Jay Longino, va avea în centrul acţiunii un detectiv (Chan) aflat pe urmele unui împătimit şi profesionist în domeniul jocurilor de noroc, care este îndatorat până peste cap unui cazinou din Macau, China.

Filmările peliculei se vor desfăşura atât în Hong Kong, Macau şi regiunea centrală a Chinei, cât şi în Europa de Est.

Jackie Chan a declarat recent că Chinese Zodiac (foto) va fi ultimul său film de acţiune. Luna trecută a susţinut că, în viitor, nu are de gând să participe la realizarea unui nou film Rush Hour.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 28 iunie 2012 11:06
Jackie Chan nu declarase ca nu o sa mai faca filme de actiune??? si asa cred ca are peste 500 :)
grig2069 pe 28 iunie 2012 14:41
exact, a spus ca nu va mai face filme de actiune care il solicita fizic,dar o sa continue cu comedii si alte roluri ca multi alti actori;)
galaxyae pe 28 iunie 2012 13:21
Face unul NOU? NICE
JohnnyAddams pe 28 iunie 2012 17:03
Stupid.
marius93 pe 28 iunie 2012 18:58
Iar tot un subiect asemanator cu celelalte filme ale lui si cam acelasi personaj ? Nu stiu, mie nu prea-mi place. As vrea sa-l vad intr-o drama sau un film de epoca unde sa-mi demonstreze ca e ACTOR.
JohnnyAddams pe 28 iunie 2012 20:17
nu are ce sa demonstreze, cum nici Steven Seagal nu are. E genul de actor care se multumeste cu filmele direct pe DVD. Pentru ca atat poate, e limitat. Nu are ce arata.
JohnnyAddams pe 29 iunie 2012 16:54
Iti respect opinia, insa eu nu cred ca poate mai mult, nu datorita pronuntiei nu a aratat mai mult, ci datorita faptului ca merge pe un gen, nici Bardem nu e genial la pronuntie. Ce sa mai vorbim de Penelope Cruz sau chiar Cotillard.
bigbyl pe 28 iunie 2012 20:37
domne esti un id.iot. asta se vede si dupa poza, dar comentariul imi intareste orice afirmatie. jackie chan este unul dintre cei mai mari actori. nu poate fi comparat cu segal care are cateva filme bune deoarece jackie are sute.daca nu sti sa apreciezi un film sau un actor, fara suparare, nu ai ce cauta pe acest site.

O zi buna !

JohnnyAddams pe 29 iunie 2012 16:53
Wow! Extraordinar! Genial comentariul tau, imi arata nivelul tau de inteligenta, insa daca ma uit la ce filme iti plac, realizez imediat ca esti paralel. Du-te si uita-te la filme cu Jackie Chan, cel mai bun actor de la Hollywood. Actorul care e chiar mai bun decat De Niro sau Pacino.
JohnnyAddams pe 29 iunie 2012 16:55
Apropo de poza, macar stii cine e in ea? La tine stiu ca e un nimeni, dar in avatarul meu e cineva, il cheama Daniel Day-Lewis. Poate ar trebui sa devina profesorul de actorie al lui Chan.
alex_il_fenomeno pe 20 iulie 2012 13:43
Jackie Chan de multe ori le-a tacut si le-a facut !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells