Iubire, pasiune şi… o nuntă, în noile imagini din Twilight Saga

de Cristina Grigore în 3 Mai 2011
Iubire, pasiune şi… o nuntă, în noile imagini din Twilight Saga

Povestea de dragoste dintre Bella Swan (Kristen Stewart) şi Edward Cullen (Robert Pattinson) va atinge punctul culminant în mult aşteptatul The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1, iar fanii seriei au acum ocazia sa admire câteva momente intime dintre cei doi.

Imaginile lansate de Summit Entertainment nu dezvăluie prea mult din film, dar ne oferă ocazia de a participa, preţ de o clipă, la nunta şi, apoi, luna de miere petrecută de cei doi în Rio de Janeiro. În celelalte fotografii, îl avem pe Jacob Black, în pielea căruia a intrat atrăgătorul Taylor Lautner, sexy atât în ploaie cât şi pe motocicletă, pe sora lui Edward, Alice (Ashley Greene), care o ajută, se pare, pe Bella să se machieze înainte de nuntă, Carmen şi Eleazar, surorile Denali, dar şi pe Caius şi Aro din clanul Volturi.

Vraja nunţii şi a momentelor romantice din luna de miere vor fi însă întrerupte de sarcina Bellei, urmată de o controversată scenă a nașterii, modificată faţă de romanul lui Stephenie Meyer pentru a se încadra ratingului  filmului, care este recomandat celor sub 13 ani. Venirea pe lume a deosebitei odrasle a celor doi, Renesmee, va declanşa războiul între membrii clanului Cullen şi ai aliaţilor lor cu cei din clanul Volturi.

Prima parte lui Twilight Saga: Breaking Dawn vine în Româna pe 18 noiembrie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
nykonyk pe 3 mai 2011 11:22
nici un comentariu nimic?!? nu mai este nimeni interesat de vampiri sclipiciosi si oameni lupi? dragute fotografi totusi, spes sa fie si filmul mai bun decat ultimele doua parti mai ales ca au un buget mult mai mare
yasmine_kiss pe 3 mai 2011 12:02
pozele sunt superbe !!!astept cu multa nerabdare si filmul!!!
flori0304 pe 3 mai 2011 13:28
dragute imagini...sa vedem si filmul,acu...
Gogaie pe 3 mai 2011 17:16
Wow,pare la fel de plictisitor ca si celelalte
Iulia pe 3 mai 2011 18:08
Superbe imaginile....de cand le asteptam...sunt sigura ca acesta va fi cel mai bun film din toate, merita asteptarea!
Delua pe 3 mai 2011 20:17
pare al naibii de luminos... nu-mi place ce a ajuns
QueQuowle pe 4 mai 2011 15:27
Abia astept! Primele doua au fost super, al treilea m-a dezamagit, sper ca aceste ultime parti sa nu inchida o serie asa de frumoasa si ciudat de romantica intr-un mod total...neepic. Wish for the best!
anabelle pe 4 mai 2011 19:03
mie nu imi place cum joaca kristen si nici fizic nu arata prea bn. Consider ca oricare alta actrita ar fi facut o treaba mult mai buna. Insa am citit cartile si chiar sper sa fie un film mai bun decat ultimele doua...
alex_il_fenomeno pe 12 mai 2011 15:02
ce pot sa spun ... sunt nerabdator sa apara si un trailer !
symyna pe 19 iunie 2011 21:09
ce pot sa spun......e minunat........filmul e nemaipomenit....
nu am cuvinte...
sunt deosebiti, astia 2....
fac o pereche minunata............

larisa pe 24 iunie 2011 13:53
doamne........ filmul asa ma innebuni .mi-a pvestit o prietena despre film si de fiecare data eu nu o bagam in seama.dar pana la urma a dat partea 1 la tv si mam uitat si eu de curiozitate.si me-a placut la nebuni. aiki iubere si pasiune adevarata. si pe deasupra eduard su bella fak un cuplu mununat si in film si in afara filmului.chiar cn stia ca ei sunt si in realitate prieteni?
georgy_anna pe 29 iunie 2011 11:13
Anabelle,ai dreptate!!! Kristen joaca ingrozitor!! Zici k are prune in gura :) Dar cu un tata producator TV si o mama autor de scenarii....
Nu inteleg, ce vedeti atat de deosebit la cuplul asta ( Edward si Bella/ Rob si Kristen, pt mn e acelasi)??!!??...
Si, in ceea ce il priveste pe Robert cred k joaca mai bine decat unii actori si mai prost decat altii si nici mare frumusete nu e...Fetelor, hai sa fim serioase!!!Sunt oameni normali, k sa sp asa, care arata mult mai bn...In fine, gusturile nu se discuta...Asa-i romanul, duce totul la extrem!!!
Am vazut filmele si nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor...Poate BD o sa fie mai bun.Am citit si cartile, dar nu pot spune k au fost bune sau nu (pt k nu am citit pana acum carti cu vampiri, desi astea prezinta mai degraba o poveste de dragoste, decat una cu vampiri ), insa pot spune k mi-au placut.Ar trebui sa imi fac un altar cu "cel mai barbat perfect din toate timpurile"??!!?? :)

Irina970 pe 4 iulie 2011 20:40
Debia astept sa apara filmul cum a si aparut am fugit la cinema sa-l vad, decand il astept
Ruthh pe 13 iulie 2011 22:25
Hey eu ii iubesc pe aman2 ...:X:X::X:X mai ales pe Rob:X:X:X: si filmele celalalte sunt de nota 10 mai ales cartile . Chear daca nu sunt relatate toate intamplarile eu ii ador.::X:X:XX: si... Astept cu nerabdare filmul:X:X::XX::*:*:*:
Anutza9818 pe 19 martie 2012 11:11
HHHH ...........IMAGINI FOARTE FRUMOASE..........................:x:x:x:x:x:x

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells