Iron Man va avea cel mai performant costum în Avengers 4

de Cristina Grigore în 11 Oct 2018
Imagini-concept ale noii armuri a supereroului confirmă faptul că o luptă hotărâtoare urmează să aibă loc

În așteptarea continuării lui Avengers: Infinity War, o mulțime de teorii ale fanilor și presei speculează ce se va întâmpla în film, mai ales după finalul dramatic al confruntării cu Thanos. Surse apropiate producției scapă din când în când câte un detaliu ce reaprinde curiozitatea și entuziasmul fanilor, așa cum s-a întâmplat și cu noile imagini-concept apărute recent pe Reddit.com, în care apar elemente din ceea ce pare a fi noua armură a lui Iron Man.

Costumul pare să integreze nanotehnologia - o componentă specială va reduce frecarea dintre costum și pielea lui Tony Stark (Robert Downey Jr.) - dar și arme noi, mai puternice, ce combină energy-blasterele cu muchiile ascuțite. Una dintre cele mai îndrăznețe (și mai pertinente) teorii ale fanilor susține că, folosindu-se de vibranium și inspirat de Mănușa Infinitului (ce poate susține puterea combinată a Pietrelor Infinitului), Tony Stark va crea un costum special, extrem de rezistent, un atu necesar într-un nou asalt împotriva lui Thanos.

Acesta nu ar avea însă rost fără Pietrele magice deținute acum de villain, ecuație în care ar interveni, se pare, o călătorie prin multivers pentru achiziționarea celorlalte versiuni ale pietrelor, dar și puterile lui Captain Marvel. Se vorbește, de asemenea, despre retragerea din Universul Cinematografic Marvel, după această a doua parte a lui Infinity War, a lui Iron Man, astfel încât este posibil ca această armură avansată a lui să fie și ultima pe care o vom vedea pe marele ecran.

Cum acestea sunt doar supoziții, rămane să așteptăm trailer-ul noului film Avengers (al cărui titlu, după cum menționa o sursă citată de MCUCosmic.com, dată ca sigură, va fi Avengers: Annihilation), ce se va lansa, cel mai probabil, după Crăciun. Lansarea filmului în România va avea loc pe 3 mai 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Spectatorii Les Films de Cannes sunt invitați să susțină eliberarea lui Kirill Serebrennikov

Kirill Serebrennikov a fost reținut la Sankt Petersburg în august 2017

Smiley dă glas haiosului Percy din animaţia „Aventurile lui Smallfoot”

„Câteodată pe amândoi ne mai fură peisajul”, a concluzionat cântărețul

Evenimente Les Films de Cannes à Bucarest până sâmbătă, 27 octombrie

Întâlniri cu artiștii, dezbateri, expoziții de fotografie, de marți, 23 octombrie, până sâmbătă, în capitală

Titlul lui Avengers 4 ar putea face trimitere la o replică din Avengers: Age of Ultron

Mark Ruffalo a „scăpat” titlul îndelung aşteptat de public în emisiunea lui Jimmy Fallon

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 11 octombrie 2018 13:37
Conformandu-se zicalei "haina face pe om", in cazul nostru masinaria sofisticata din celebra serie "Iron Man", speram ca personajul Tony Stark interpretat de actorul Robert Downey Jr., sa-si intre in piele...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells