Iron Man, la fel longeviv și ușor de reimaginat precum Bond?

de Cristina Grigore în 20 Mai 2013
Este convingerea președintelui studiourilor Marvel, Kevin Feige

Îl vom putea vedea pentru multă vreme de acum încolo pe marile ecrane și este la fel de ușor de reinventat precum James Bond, este de părere președintele Marvel, Kevin Feige, despre una dintre cele mai populare figuri din universul Marvel, Iron Man.

Într-un interviu acordat publicației Entertainment Weekly, acesta a susținut: ”Cred că va exista și al patrulea Iron Man și al cincilea și al șaselea și așa mai departe, chiar și al 10-lea și al 20-lea. Nu văd de ce Tony Stark nu poate fi la fel de longeviv precum James Bond. Sau Batman. Sau Spider-Man. Cred că Iron Man este exact genul acela de personaj”.

Cu toate acestea, viitorul francizei se află deocamdată într-un punct delicat, deoarece contractul lui Robert Downey Jr. cu Marvel ia sfârșit după The Avengers iar Feige a declarat anterior că ar putea exista o patra parte a lui Iron Man în care să nu mai apară celebrul actor. 

Despre revenirea la Iron Man, Downey Jr. a spus că ar face un al film din serie ”și mâine”, însă acest lucru nu este posibil din cauza orarului de producție. ”Sunt multe alte lucruri care trebuie luate în calcul acum. Dar nici nu-mi place ideea de a lăsa oamenii în expectativă, nelămuriți”. Cu toate acestea, a mai spus el, dorința sa de a mai interpreta și un alt tip de personaj, dar și lucrul la viitoarele filme Sherlock Holmes, l-a putea împiedica să revină în rolul lui Iron Man.

”Intenția mea este aceea de a lansa o altă franciză, independentă de tot ceea ce îmi pot eu imagina în acest moment. Intenția mea este să domin terenul în care activey prin propriile mele forțe, prin mine însumi”, a mai spus actorul.

Pentru următoarele filme, studiourile Marvel se concentrează asupra lui Ant-Men, urmând ca viitorii eroi ce vor fi aduși pe marele ecran să fie Doctor Strange și deja superpopularul Hulk.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., The Avengers, sherlock holmes, Ant-Man, Doctor Strange, Hulk, iron man

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yasmine_kiss pe 20 mai 2013 10:10
fara ROBERT DOWNEY JR. IRON MAN nu va mai fi la fel...
cristi23 pe 20 mai 2013 10:24
100%...de acord cu tine
simona82 pe 20 mai 2013 15:00
total de acord
cristi23 pe 20 mai 2013 10:24
robert downey jr trebuie pastrat in rolul lui tony stark........si abia astept viitoarele filme marvel....
cotzofica pe 20 mai 2013 10:58
Nu se poate face comparaţie cu James Bond. Pur şi simplu e altfel. Cred că fără Robert Downey continuările nu vor mai avea succes.
Dar vom vedea.

Costirik pe 20 mai 2013 14:15
fara bla bla bla nu va fi la fel bla bla bla deja incep bocetele:)))nimeni nu e indispensabil, daca va fi un actor cel putin la fel de carismatic si sunt destui la Hollywood nici nu i se va simti lipsa lui Robert Downey Jr.;)
mariusdbrsc pe 20 mai 2013 16:08
In poza apare figurina de la hot toys! aviz colectionarilor detaliile sunt uimitoare!!
Andrey92 pe 20 mai 2013 17:56
Stiti, noi ne spunem parerile pe site-uri in genul... si ne exprimam frustrarea si asa mai departe. Ii injuram pe regizor, pe producator, pe presedintele Marvel, pe cine apucam. Dar si eu au dreptate fratilor. Cat a putut sa incaseze RDJ din The Avengers, in masura in care el s-a angajat pentru primul Iron Man pe un mizilic (cateva sute de mii de dolari) iar in 2012 sa iei peste 50 de milioane de dolari... Omul asta a uitat ca revine dupa un mare colaps al carierei sale. A avut probleme cu drogurile si cu alcool-ul. Nimeni nu il mai cauta din cauza trecutului sau. Si acum si-a luat lumea in cap. Miscarea inteligenta care ar putea sa o faca, ar fi sa taie din cerintele sale financiare pentru cel putin inca o continuare si sa invete ce e ala echilibru. Isi bate joc de milioanele de fani din intreaga lume daca continua sa fie la fel de arogant cand vine vorba la salariu. Decizia care o va face RDJ cu privire la onorariile financiare va spune multe despre cum este el in realitate ca om cat si ca vedeta.
legolas05 pe 20 mai 2013 20:26
Ai mare dreptate cu salariul,cere prea mult
Bayard pe 20 mai 2013 20:49
Eu nu cred ca Robert Downej Jr e de neinlocuit.... ce, s-au terminat actorii buni? nu poate fi reimaginat Iron Man?? Chestia este ca eu nu as vrea, nu este un supererou care sa-mi placa asa de mult.
alex_il_fenomeno pe 23 iunie 2013 10:18
Se pot gasi o multime de povesti, important este sa fie fructificate cum trebuie.
marian100 pe 7 iulie 2013 17:33
Alo
Nisa pentru a vedea profilul dvs. și am interesant să știi mai multe, e-mail meu este (maboumarian80@yahoo.com)
Dumnezeu să vă binecuvânteze
mulțumiri
MARIAN
....................................................................................................................................

hello
Nice to view your profile and am interesting to know you more,my email is(maboumarian80@yahoo.com)
may god bless you
Thanks
MARIAN

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells