Interpretarea lui Tom Hardy din Venom este ca un masterclass, spune producătorul filmului

de Cristina Grigore în 26 Dec 2017
Filmul se va lansa pe 5 octombrie 2018

Distribuţia lui Tom Hardy în spin-off-ul Spider-Man, Venom, a însemnat un punct de atracţie major pentru fanii producţiilor cu supereroi. Celebrul actor, aflat într-un punct de maxim al carierei, a îmbrăţişat de această dată provocările tehnicii motion-capture pentru a-i da viaţă pe marele ecran terifiantului antagonist, iar eforturile sale i-au adus, deja, laude.

Producătorul filmului, Matthew Tolmach, a declarat într-un interviu acordat MTV.com că a fost cucerit de modul în care Hardy şi-a intrat în personaj şi de abordarea sa. Tolmach a asemuit experienţa de a-l privi pe Hardy la filmări cu participarea la un curs de actorie.

„Să îl vezi pe Tom pe platoul de filmare în fiecare zi este ca şi cum ai participa la un masterclass. Îi place să îşi asume riscuri şi este clar atras de personaj”, a spus producătorul.

„Încă de când l-am întâlnit prima dată – eu şi partenerul meu, Avi Arad – am descoperit în el o persoană total încrezătoare în personaj şi care a dus interpretarea sa la un nivel pe care noi, muritorii de rând, nu l-am fi crezut niciodată posibil”, a mai menţionat el.

Creat iniţial pentru a servi drept nemesis al lui Spider-Man, Venom – un simbiot extraterestru ce-şi găseşte o gazdă umană şi dă naştere unei terifiante entităţi – a devenit ulterior un antierou cu o popularitate de sine stătătoare. Filmul Venom va avea ca sursă de inspiraţie două foarte populare serii de benzi desenate din istoria personajului: Lethal Protector şi Planet of the Symbiotes.

A fost confirmat în distribuţie şi Riz Ahmed, în rolul doctorului Carlton Drake, preşedinte al organizaţiei aflate pe urmele lui Venom şi care, ulterior, devine creatoarea multor altor monştri de coşmar (Scream, Phage, Riot, Lasher şi Agony). 

Filmul se va lansa pe 5 octombrie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Matthew Tolmach, Riz Ahmed, Venom

Alte știri din cinema

Scenariul episodului pilot din The Witcher este gata. Serialul Netflix, mai aproape de producţie

Producţia se va baza pe romanele lui Andrzej Sapkowski, nu pe celebrul joc video realizat după acestea

Wonder Woman 2 - primul film la care se vor aplica noile reguli împotriva hărțuirii sexuale

Iniţiativa a venit din partea Asociația Producătorilor Americani

„În pronunțare”, cu Dorotheea Petre și Toma Cuzin, la Săptămâna Criticii de la Berlin

„Comitetul nostru de selecție a fost foarte impresionat atât de conceptul cinematografic, cât și de mizanscena puternică”

Ce filme mai are în agendă Steven Spielberg. Indiana Jones 5 este unul dintre ele

Chris Pratt ar putea juca, alături de Harrison Ford, în viitorul Indiana Jones

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells