Interpretarea lui Tom Hardy din Venom este ca un masterclass, spune producătorul filmului

de Cristina Grigore în 26 Dec 2017
Filmul se va lansa pe 5 octombrie 2018

Distribuţia lui Tom Hardy în spin-off-ul Spider-Man, Venom, a însemnat un punct de atracţie major pentru fanii producţiilor cu supereroi. Celebrul actor, aflat într-un punct de maxim al carierei, a îmbrăţişat de această dată provocările tehnicii motion-capture pentru a-i da viaţă pe marele ecran terifiantului antagonist, iar eforturile sale i-au adus, deja, laude.

Producătorul filmului, Matthew Tolmach, a declarat într-un interviu acordat MTV.com că a fost cucerit de modul în care Hardy şi-a intrat în personaj şi de abordarea sa. Tolmach a asemuit experienţa de a-l privi pe Hardy la filmări cu participarea la un curs de actorie.

„Să îl vezi pe Tom pe platoul de filmare în fiecare zi este ca şi cum ai participa la un masterclass. Îi place să îşi asume riscuri şi este clar atras de personaj”, a spus producătorul.

„Încă de când l-am întâlnit prima dată – eu şi partenerul meu, Avi Arad – am descoperit în el o persoană total încrezătoare în personaj şi care a dus interpretarea sa la un nivel pe care noi, muritorii de rând, nu l-am fi crezut niciodată posibil”, a mai menţionat el.

Creat iniţial pentru a servi drept nemesis al lui Spider-Man, Venom – un simbiot extraterestru ce-şi găseşte o gazdă umană şi dă naştere unei terifiante entităţi – a devenit ulterior un antierou cu o popularitate de sine stătătoare. Filmul Venom va avea ca sursă de inspiraţie două foarte populare serii de benzi desenate din istoria personajului: Lethal Protector şi Planet of the Symbiotes.

A fost confirmat în distribuţie şi Riz Ahmed, în rolul doctorului Carlton Drake, preşedinte al organizaţiei aflate pe urmele lui Venom şi care, ulterior, devine creatoarea multor altor monştri de coşmar (Scream, Phage, Riot, Lasher şi Agony). 

Filmul se va lansa pe 5 octombrie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Matthew Tolmach, Riz Ahmed, Venom

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 a rămas fără regizor după dezvăluirea unor mesaje ofensatoare

James Gunn, care a stat la cârma primelor două filme din serie, a fost concediat de studiourile Disney

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells