Interpretarea lui Tom Hardy din Venom este ca un masterclass, spune producătorul filmului

de Cristina Grigore în 26 Dec 2017
Filmul se va lansa pe 5 octombrie 2018

Distribuţia lui Tom Hardy în spin-off-ul Spider-Man, Venom, a însemnat un punct de atracţie major pentru fanii producţiilor cu supereroi. Celebrul actor, aflat într-un punct de maxim al carierei, a îmbrăţişat de această dată provocările tehnicii motion-capture pentru a-i da viaţă pe marele ecran terifiantului antagonist, iar eforturile sale i-au adus, deja, laude.

Producătorul filmului, Matthew Tolmach, a declarat într-un interviu acordat MTV.com că a fost cucerit de modul în care Hardy şi-a intrat în personaj şi de abordarea sa. Tolmach a asemuit experienţa de a-l privi pe Hardy la filmări cu participarea la un curs de actorie.

„Să îl vezi pe Tom pe platoul de filmare în fiecare zi este ca şi cum ai participa la un masterclass. Îi place să îşi asume riscuri şi este clar atras de personaj”, a spus producătorul.

„Încă de când l-am întâlnit prima dată – eu şi partenerul meu, Avi Arad – am descoperit în el o persoană total încrezătoare în personaj şi care a dus interpretarea sa la un nivel pe care noi, muritorii de rând, nu l-am fi crezut niciodată posibil”, a mai menţionat el.

Creat iniţial pentru a servi drept nemesis al lui Spider-Man, Venom – un simbiot extraterestru ce-şi găseşte o gazdă umană şi dă naştere unei terifiante entităţi – a devenit ulterior un antierou cu o popularitate de sine stătătoare. Filmul Venom va avea ca sursă de inspiraţie două foarte populare serii de benzi desenate din istoria personajului: Lethal Protector şi Planet of the Symbiotes.

A fost confirmat în distribuţie şi Riz Ahmed, în rolul doctorului Carlton Drake, preşedinte al organizaţiei aflate pe urmele lui Venom şi care, ulterior, devine creatoarea multor altor monştri de coşmar (Scream, Phage, Riot, Lasher şi Agony). 

Filmul se va lansa pe 5 octombrie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Matthew Tolmach, Riz Ahmed, Venom

Alte știri din cinema

Mark Hamill confirmă revenirea lui Luke în Star Wars: Episode IX

Lansarea filmului este programată în Statele Unite pe 20 decembrie 2019, când va debuta şi pe marile ecrane de la noi

Sebastian Stan şi starul lui Fifty Shades, rivali în dragoste într-o dramă romantică

Triunghiul amoros va fi declanşat de personajul lui Shailene Woodley

Durata lui Aquaman, dezvăluită. Filmul va ţine peste două ore

Filmul se lansează la noi pe 21 decembrie

Spin-off-ul lui Fast & Furious, în impas. Universal, dat în judecată de un producător

Neal Moritz, un vechi producător al celebrei serii, cere daune de zeci de milioane de dolari

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells