Întâlniri explozive și dramă sfâșietoare, duminică seara, pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 3 Mai 2020
Knight and Day (TNT, 18:50), Never Let Me Go (Paramount, 19:55), Escape Plan (PRO TV, 20:00)

Epoca de aur a filmelor de acțiune hollywoodiene a fost dominată de doi actori de marcă, cu fizic impresionant, care interpretau mereu personajul singuratic și misterios care își înfrunta adversarii cu un curaj nebunesc. Mai mult de două decenii, Sylvester Stallone și Arnold Schwarzenegger au rivalizat pentru supremația filmelor de acțiune americane, și nu au luptat niciodată umăr la umăr împotriva aceluiași inamic. Escape Plan - Testul suprem îi aduce pe cei doi împreună, într-o întâlnire explozivă, pentru a lupta nu împotriva unui simplu dușman, ci împotriva unei viziuni - cea a închisorii supreme – supranumită Mormântul, în filmul Escape Plan, difuzat seara aceasta. Knight and Day ne oferă o nouă întâlnire explozivă, de data aceasta între Cameron Diaz și Tom Cruise. Drama vine de la filmul Never Let Me Go.

Acestea sunt filmele care ne-au atras atenția, dar oferta micului ecran pentru seara de duminică este mult mai bogată. Consultați programul TV integral pentru o imagine completă a ofertei canalelor de la noi.

Cu o viteză nebună, agentul secret Roy Miller (Tom Cruise) dă peste cap viața lui June Havens (Cameron Diaz), în aparență o persoană obișnuită, și invers, în filmul Întâlnire explozivă, programat de TNT de la ora 18.50. June urcă într-un avion în Wichita, Kansas, și intră în vorbă cu misteriosul șarmant de lângă ea, Roy. Curând după aceea, totul se schimbă. Dintr-o dată, avionul se prăbușește într-un lan de porumb, la bord nerămânând niciun pasager sau membru de echipaj în viață. Fără să aibă timp să-și tragă răsuflarea, June se trezește că e urmărită prin toată lumea, ferindu-se de gloanțe în Boston, sărind pe acoperișuri în Austria și fugind de tauri în Sevilia - toate astea în compania unui agent secret potențial duplicitar, posibil instabil și totuși atrăgător în miezul unei aventuri pe viață și pe moarte care îi va împinge pe acești doi oameni din lumi opuse să facă un lucru de care s-au ferit multă vreme: să aibă încredere. Acum, nimic nu va mai fi din nou la fel pentru ei, când acest agent secret e răvășit de dragoste, iar această femeie de rând se trezește că e capabilă de cele mai extraordinare lucruri pe care și le putea imagina.

Kathy (Carey Mulligan), Tommy (Andrew Garfield) și Ruth (Keira Knightley), protagoniștii filmului Never Let Me Go, programat de Paramount Channel duminică de la ora 19:55 își petrec copilăria în Hailsham, un internat britanic, unde descoperă un secret sumbru despre viitorul lor. Ca tineri adulţi, cei trei trebuie să accepte puterea dragostei pe care o împărtăşesc, toate acestea în timp ce se confruntă cu realitatea neiertătoare care îi aşteaptă.

Escape Plan - Testul suprem, difuzat duminică seara de PRO TV, de la ora 20:00, urmărește povestea expertului în probleme de securitate Ray Breslin, închis într-o lume brutală, care pare să fie plasată în viitor, dar care este puternic înrădăcinată în prezent. Angajat pentru a identifica eventualele probleme ale sistemului securitate din cadrul Mormântului, Breslin ajunge să fie el însuși captiv în această închisoare de maximă-securitate, proiectată după propriile sale reguli, dar fără a se ține în vreun fel cont de drepturile omului. Întrucât Ray nu își poate găsi singur scăparea din acest coșmar, el se vede nevoit să se alieze cu deținutul Emil Rottmayer, care să îl ajute să ducă la îndeplinire cel mai dificil plan de evadarea din toate timpurile.

Exploreaza subiecte similare:

Never let me go, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Tom Cruise, Cameron Diaz, Escape Plan, Carey Mulligan, Keira Knightley, Andrew Garfield, Knight and Day, Recomandări TV

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells