Insurgent este primul la box-office, dar nu întrece încasările lui Divergent

de Cristina Grigore în 23 Mar 2015
Filmul are însă şanse să îşi întreacă predecesorul la încasările din afara Statelor Unite

Box office-ul nord-american a fost cucerit în acest week-end de noile aventuri ale lui Tris (Shailene Woodley) şi ale prietenilor săi, însă sequel-ul nu a reuşit să se ridice la încasări mai sus de cifra obţinută la lansare de Diverget.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, Insurgent a obţinut la debut 54 de milioane de dolari, faţă de cele 54,6 milioane de dolari ale lui Divergent, în condiţiile în care filmul (lansat în 3D) a fost mai costisitor pe partea de producţie faţă de predecesorul său – a costat 110 milioane de dolari, faţă de cele 90 ce au fost necesare pentru Divergent. Însă, cum adaptarea seriei de romane a Veronicăi Roth a devenit to mai populară în ultimii ani, iată că Insurgent are şanse să depăşească Divergent la încasările internaţionale.

Cu „prinţesa” unui viitor distopic pe locul întâi în clasamentul celor mai bune încasări, Cinderella trece pe locul doi, cu 34,5 milioane de dolari încasări. Run All Night, al lui Liam Neeson şi Ed Harris, coboară pe trei, cu 5,1 milioane încasări. Pe locurile patru şi cinci ale topului se află The Gunman (5 milioane) şi Kingsman: The Secret Service (4,6 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Insurgent, Cinderella, Run All Night, The Gunman, Kingsman: The Secret Service

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 23 martie 2015 10:11
Nu este la fel de bun ca si primul si nici nu relateaza precis ce se scrie in carti , cam aiurea...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells