Îngerii lui Charlie revin. Elizabeth Banks va regiza noile aventuri ale sexy-detectivelor

de Cristina Grigore în 16 Sep 2015
Debutul în regie al lui Banks, Pitch Perfect 2, a fost apreciat

Un nou film Charlie’s Angels se află în pregătire, iar Sony a încredințat cârma producției unei regizoare, Elizabeth Banks. Potrivit  deadline.com, actrița trecută în spatele camerei de filmat a făcut o impresie bună în scaunul regizoral al lui Pitch Perfect 2filmul a obținut peste 285 de milioane de dolari internațional - astfel încât studiourile au ales-o acum să relanseze o franciză ce promite să atragă încă mult public în sălile de cinema.

Banks are un contract şi cu studiourile Universal pentru adaptarea romanului pentru tineret al Victoriei Aveyard, Red Queen, pentru care va renunța probabil la regia lui Pitch Perfect 3.

Cele trei super atractive, abile şi descurcăreţe femei detectiv, ce-şi raportau acţiunile misteriosului lor şef, Charlie, au fost văzute ultima dată pe marile ecrane în 2003, în sequel-ul Charlie’s Angels: Full Throttle, în care Drew Barrymore, Cameron Diaz şi Lucy Liu  şi-au reluat partiturile din filmul lansat de McG în 2000. Producţiile au avut la bază serialul de succes al anilor ‘70 creat de Aaron Spelling.

Exploreaza subiecte similare:

Elizabeth Banks, Pitch Perfect 2, Charlie's Angels, Charlie's Angels: Full Throttle

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 16 septembrie 2015 11:12
Mai bine nu!
cosmin742000 pe 16 septembrie 2015 11:41
vai de capul meu!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells