Incredibila poveste a perei uriașe, din 12 ianuarie la cinema

de Cinemagia în 11 Ian 2018
Animația, bazată pe cartea marelui desenator de benzi desenate Jakob Martin Strid, poate fi vizionată în versiunea dublată sau subtitrată în limba română

Incredibila poveste a perei uriașe”/„The incredible journey of the Giant Pear”, selectată în secțiunea Generation Kplus a Festivalului Internațional de Film de la Berlin 2018, va fi distribuit în cinematografele din România începând cu data de 12 ianuarie 2018.

Animația, bazată pe cartea marelui desenator de benzi desenate Jakob Martin Strid, poate fi vizionată în versiunea dublată sau subtitrată în limba română, în 40 de cinematografe din țară.

Sinopsis
Elefantul Sebastian şi prietenul său cel mai bun, un motan pe nume Mitcho, trăiesc în Oraşul Însorit, un loc liniştit de pe coastă. Totul e minunat aici, până când, într-o zi, primarul JB dispare! Ieşit la pescuit, Mitcho prinde în undiţă o sticlă cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă, de unde cei doi ar trebui să-l aducă imediat acasă. În sticlă se află şi o sămânţă micuţă, pe care ei o plantează. Peste noapte, din ea creşte o pară gigantică! Fructul uriaş este, de fapt, un vapor cu care Sebastian, Mitcho şi un amic de-al amuzantului profesor Glucoză vor porni într-o aventură periculoasă cu piraţi, un dragon de mare şi nişte fantome curioase. E nevoie de mult curaj din partea aventurierilor, dar nimic nu-i poate opri. Sunt hotărâţi să găsească Insula Miserioasă şi să-l aducă acasă pe JB.

Exploreaza subiecte similare:

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Alte știri din cinema

Weekend la Castel: primul film al lui Hitchcock și fantasy-ul filmat la Cluj

Grădina plăcerilor și Tokyo Vampire Hotel, proiectate în premieră la Bonțida, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania

Premierele săptămânii 20-26 aprilie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jurassic World 3 va fi un „science thriller”, spune Colin Trevorrow

Regizorul promite o reîntoarcere la stilul primului film din serie

Emma Stone şi Jonah Hill, în serialul Netflix Maniac

Primele imagini ale producţiei, ce va apărea anul acesta, au fost lansate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells