Inception, pentru a patra oară cel mai popular film în România

de Ştefan Dobroiu în 24 Aug 2010
Inception, pentru a patra oară cel mai popular film în România

Blockbusterul Inception, regizat de Christopher Nolan, îşi menţine prima poziţie în box-office-ul din România, cu 11.980 spectatori de vineri până luni. În acest moment filmul a ajuns la un total de 133.262, clasându-se pe locul şase în topul celor mai populare filme ale anului, dominat de Alice în Wonderland cu 222.314 spectatori.

Salt se menţine pe locul doi, cu 6.643 de spectatori, în timp fantasy-ul 3D Ultimul războinic al aerului urcă pe trei, cu 5.552 de bilete vândute.

The Karate Kid, prima premieră de vineri, se clasează pe locul patru cu 5.690 de spectatori, în timp ce SF-ul Splice, celalaltă premieră, intră în top pe locul opt, cu 1.841.

Poţi vedea aici clasamentul complet al filmelor prezente în acest moment pe marile ecrane din România.

Tu la ce film ai fost în weekend?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
frostzilla pe 24 august 2010 19:11
Inception chiar isi merita locul obtinut:)
Barbaru pe 24 august 2010 21:50
o panarma de film care se vrea original si care e prea stufos astfel incit pierzi esenta in detrimentul fantasticului . un subiect bun dar ingramadit in film . noroc ca joaca un actor bun care reuseste cit de cit sa iti transmita un suspans. slabut pe o scara de 10 as da nota 7 pentru actori.merita vazut dupa care trebuie aruncat in colturile creierului si uitat incetu cu incetu. chiar ma intreb daca o sa il pomeneasca cineva in alta cronica ca un exemplu bun peste 6 luni macar .
MissBlossom01 pe 24 august 2010 22:26
Vai de capul tau 'Barbaru'.Nu stii sa apreciezi..ce iti place? Twilight? Daca si filmul asta e overrated..
kensu pe 24 august 2010 22:27
Barbaru, scuze ca iti zic dar tu faci parte din categoria celor carora nu le place acest film. Si majoritatii ii place filmul acesta. Nu degeaba e pe locul 1. Gusturile nu se discuta dar nu poti "arunca la gunoi" un film facut de christopher nolan. Scuze ca iti zic dar nu stii sa apreciezi calitatea. Asta e, parca toti suntem nascuti critici. Fa si tu un film care sa atinga un sfert din originalitatea acestuia.
MissBlossom01 pe 24 august 2010 22:35
Adevarat.
Solis reloaded pe 24 august 2010 22:46
@Barbaru, pumnii tai minte nu are
da pe 24 august 2010 23:44
AAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
coby_cornel pe 25 august 2010 08:10
un film care merita oscar-ul......iar "barbaru"...n-ai treaba cu filmele......Jackie Chan rullz for you................
elmedico pe 25 august 2010 08:59
Filmul e lipsit de stralucire, dar e foarte bine realizat. Cred ca precedentul film in care a jucat Leonardo, shutter island este mult mai captivant decat acest film.
Say_Onutza pe 25 august 2010 10:13
Am fost la The last airbender,si mi-a placut.
giulian21 pe 25 august 2010 10:35
Inception e unul primele 3 filme ale acestui an in lume dupa parerea mea. Tre' sa fii atent la detaiile de Implantare ca sa intelegi klumea,e prea marfa filmu si ca fapt divers subconstientul chiar e mai puternic decat constientul si celelalte :D
itandc pe 25 august 2010 10:38
Nu vad de ce va luati de Barbaru' ...un film care e apreciat de majoritatea NU E MUSAI sa fie placut de toti!! Omul si-a spus parerea .. faptul ca este fan twilight sau Jackie chan este treaba lui si nu vad de ce v-ar deranja pe voi astfel incat sa-l apostrofati pentru gusturile lui in materie de filme. Dar bine ca v-ati nascut voi mai critici de film aspiranti la posturile Academiei singurii indreptatiti sa categorisiti filmele si persoanele in "asta da " si "asta nu", "asta-i prost" si "asta-i mare geniu pt ca are aceleasi gusturi ca mine "
Pe de alta parte eu as da 10 ++ pt Inception ... Mi-a placut foarte mult ideea filmului

kensu pe 25 august 2010 10:47
Scuza-ma, nu sunt critic de film dar nu poti spune unui film in care joaca leonardo di caprio si Michael Caine, facut de Christopher Nolan "o panarma de film ". "merita vazut dupa care trebuie aruncat in colturile creierului si uitat incetu cu incetu." Serios. Ar fi putut sa-si argumenteze punctul de vedere intr-o maniera mai decenta, nu?
MissBlossom01 pe 25 august 2010 13:01
@itandc Daca ti se pare normal sa zica "o panarama de film"..adica pardon,o "panarma".
Nu e vorba de gusturi aici .
De acord cu kensu.

NuNRG pe 25 august 2010 13:31
@itandc din pacate nu ai cui sa iei apararea, barbaru spune totul din pseudonimul ales de el.. si filmul pe langa faptul ca este original, lucru greu de gasit in ziua de azi, este si bine realizat, are un casting de exceptie si chiar are succes

il lasam pe barbaru sa se uite la desene animate si la filme gen cats & dogs

lorey pe 25 august 2010 16:27
foarte bun filmul...da multe de gandit
Markus pe 25 august 2010 16:58
Este un film excelent ... foarte bine realizat . Dar ca sa il intelegi trebuie sa fi atent de la inceput .
farlifus pe 25 august 2010 18:03
@kensu- Leonardo di Caprio Maichael Caine, Chirstopher Nolan sunt reperele tale( si mie mi se par geniale mai putin Michael Cine aici pt ca n-are cine stie ce rol ) dar nu poti sa ii condamni pe altii ca nu au aceleasi gusturi ca si tine.
LiLDeViL pe 25 august 2010 18:11
Intr-adevar e un film original si foarte bine realizat. Regia este foarte buna iar jocul actorilor mie mi se pare chiar foarte bun, desi vad si alte pareri pe aici. E un pic greutz dar nu imposibil de inteles. Eu l-am vazut o singura data la cinema si l-am inteles in mare parte, desi unor chestii nu le-am dat inca de cap, desi am reflectat ceva pe baza lor dupa film. Intentionez sa-l revad cand voi termina cu invatatul, pentru ca imi place mult si chiar vreau sa-i dau de cap. Cred ca asta imi place cel mai mult la film, faptul ca imi da ocazia sa-mi bat capul ceva timp ca sa-l inteleg si nu ofera totul pe tava. Un film excelent, cred ca are mari sanse sa castige Oscarul.
cristinica pe 25 august 2010 18:52
wow
parerea mea este ca isi merita locul...

Levente88 pe 25 august 2010 19:34
Cel mai bun film din 2010 pana in acest moment, peste Shutter Island si alte filme dar care nu imi vin acuma in minte. Ce poate fi mai genial decat faptul ca acest film a creeat atatea discutii si atatea supozitii si poti crede ce vrei la final...este foarte genial creat. Nolan intradevar este exceptional!
johnnyg pe 25 august 2010 19:48
Filmul e bine realizat, nu exista indoiala din punctul asta de vedere. Actorii joaca foarte bine si Leo nu surclaseaza nici un coleg de platou la interpretare. Ca ansamblu distributia e excelenta. Dar vorba lui "elmedico", filmul nu are stralucire. Merge, e ok, dar nu are stralucire. Intr-adevar iti da mult de gandit, dar intr-un mod foarte mecanic. Plus ca mai are si cateva hibe pe ici pe colo. De exemplu, de ce starea de imponderabilitate nu se transmite decat in al doilea vis si in al treilea nu? M-am gandit ca poate din cauza faptului ca nu exista o actiune in al 2lea vis care sa provoce starea de imponderabilitate, dar nu sunt multumit de raspuns. De asemenea ma asteptam ca modul de implementare a unei idei sa fie mai subtil. Iar faza de la sfarsit cu titirezul e pur si simplu gratuita.
Probabil il voi mai revedea ca sa ma mai lamuresc in privinta unor lucruri, dar nu e nicidecum o capodopera cum zic multi. Il consider un film de nota 7.5 din 10.

claudiu-daniel-lugoj pe 25 august 2010 20:15
Nu l-am vazut dar cred ca are o idee foarte buna acest film de este asa de popular.
Barbaru pe 25 august 2010 21:51
ahahaha . bunnnnnnnnnn daca las la o parte jignirile ( le las ca e distanta mare ), sa explicam un pic inganfatilor sa inteleaga si ei din adincimea fundului unde le este pus creierul.
1.MissBlossom01= twilight o prostie de film dar cu mare priza, dupa cum se vede, care a starnit controverse si care inca sta in top .
2.kensu=faza "sa fac si eu un film" e vorba de copil. ce? ca sa pot spune daca o mincare e buna trebuie sa fiu bucatar,ce christopher nolan o fi un zei si nu poate face un film mai slabut ?
3.Solis reloaded=daca te ai intalni cu pumni mei ai vedea ca au mai multa minte ca tine .
4.coby_cornel= ai fi si tu un tip super intelectual in care gandirea ta nu poate percepe si filmele simple si placute facute de Jackie Chan . sincer ma uit cu placere la fimele lui.
5.NuNRG= ce e original la film ??? explica "te rog" daca ai ce . si crezi ca daca imi spui la ce filme sa ma uit ai dat o replica ïnteligenta"?Ai ceva impotriva desenelor animate? Uita-te ca sunt desene animate ce au primit oscarul si au stat in top saptamani la rand.
6.Levente88= de acord cu tine Shutter Island e un film foarte bun
7.johnnyg= ai gasit o exprimare mai buna decat a mea.
8. de ce oare aveti agresivitatea asta in exprimare cand cineva nu e de acord cu parerile voastre?? ca raspuns cred ca e simplu , faptu ca identitatea este ascunsa si nu puteti primi si un raspuns pe masura, va puteti permite sa aruncati neputinta si furia plus frustrarile in acest mod.

MissBlossom01 pe 25 august 2010 21:58
Invata sa scrii mai intai.
MissBlossom01 pe 25 august 2010 22:00
Cum adica ce e original la film? Ce e neoriginal dupa parerea ta?!
Mia454 pe 25 august 2010 22:26
de ce de fiecare data..cand nu aveti argumente mai bune va luati de ortografia omului?
sau de modul de exprimare?
de ce va uitati la CUM scrie in loc sa va uitati la CE scrie..?
omul doar si-a spus parerea, care aparent..nu corespunde cu a voastra. si pentru ca nu va convine trebuie sa ajungeti la jigniri si observatii gen " invata sa scrii?" sau "pumnii tai minte nu are" ? foarte inteligent si matur...hai sa fim seriosi...
daca nu sunteti in stare sa purtati o conversatie fara astfel de replici...atunci cel mai bine ar fi sa nu purtati o conversatie...
spuneti-va opinia despre film...despre actori...despre idee etc..ca aveti de unde alege..si lasatii pe altii sa faca la fel;)

MissBlossom01 pe 25 august 2010 22:30
Chill.
L-am intrebat ce e neoriginal dupa parerea lui inafara de partea cu scrisul.
Astept sa raspunda..doamne...

kensu pe 25 august 2010 22:31
Barbaru, din tot ce am zis eu ai luat doar o chestia aia cu facutul filmului si ai folosit-o in avantajul tau. Ai scos asta ca sa te aperi ca sa zic asa, dar nu ai inteles ce vreau sa zic, sau nu ai vrut sa intelegi. Bun, nu-ti place filmu;, regizorul, etc, dar de ce a trebuit sa folosesti jigniri la adresa filmului. De ce nu ai putut sa fii mai decent in exprimare? Nici mie nu-mi place twilghit, plus multe alte filme dar nu ma apuc sa zic ca sunt panarame de film. Si aici mi-am incheiat argumentarea. Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa zic, dar asta e daca ai inteles mesajul bine daca nu, asta e...
Barbaru pe 25 august 2010 22:31
MissBlossom01 ai creier ori de la bautura sa ars tot _ kensu a spus ca e o ideie originala si eu am spus sa o argumenteze. eu cred ca te crezi o musca.
Barbaru pe 25 august 2010 22:36
kensu sa faca reclamatie pe persoana fizica daca filmu crede ca l+am jignit.e un film mediocru si chiar prost tras de par si intins.ASTA E PAREREA MEA DESPRE FILM.cred ca faci o confuzie si crezi ca filmul estii TU.
MissBlossom01 pe 25 august 2010 22:38
Tu ai zis asa: "5.NuNRG= ce e original la film ??? explica "te rog" daca ai ce ."
Din asta deduc ca tu crezi ca filmul e neoriginal.
Si eu te-am intrebat de ce crezi asta.
Oricum n-am zis ca nu iti respect parerea,nu mai sariti asa ca arsi.
Auzi,ma cred o musca :)))..

kensu pe 25 august 2010 22:45
In fine, n-ai inteles, ce am zis, lasa-o balta. Nu am vazut filmul deocamdata fiindca nu a aparut la mine in oras si pe net nu e o calitate buna, cel putin mie nu-mi place. Am aparat filmul fiindca am vazut trailerul, am citit recenziile si oricum imi place cum joaca dicaprio, si subiectul filmului imi place. I rest my case.
Ccc pe 25 august 2010 22:53
Voi stiti ca asta e un loc in care oamenii isi spun parerile despre filmu respective, ca alte persoane(ca mine) sa citeasca si sa-si formeze o idee.
Nu stam sa citim cum va certati voi ca v-ati "supy" ca nush cine nu e deacord cu voi.
Ati sarit toti in capu' lui "barbaru" pt ca a zis ca nu i se pare o capodopera care sa ramana in timp in capetele noastre, f bine sunt deacord cu el, daca nu vedeam atatea stiri despre el, il uitam deja.
Ca sa stau on-topic un film cu o regie si o distributie excelenta dar cu un scenariu de nota 6-7 si nu dau nota asta pt ca nu e original ci pur si simplu ca si-a batut joc de atatea scenarii de calitate facute pe ideea asta cu visele.
Respect.

Barbaru pe 25 august 2010 22:55
kensu sincer nu te mai inteleg CUM TU NU AI VAZUT FILMUL ??? uitate ce am scris ,dicaprio e tot miezul fimului joaca foarte bine daca nu ar juca el filmul trecea nevazut si neauzit.MissBlossom01 citeste ce a scris NuNRG si dupa aia amestecate in discutie. si scuze nu esti o musca estii o musculita
Mia454 pe 25 august 2010 22:58
doar pentru ca ai vazut traileru ai ajuns la concluzia ca e un film bun? poate si tu ai sa crezi ca nu e asa bun pe cat zice lumea...
si mie imi place prestatia unor actori in anumite filme..si in altele ma dezamagesc..si dicaprio nu face exceptie...in shutter island de exemplu mi se pare ca a jucat bestial dar in inception nu imi place asa mult...
se poate intampla oricui...
daca te uiti la film...si iti sustii afirmatiile ii ok..e parerea ta..
dar mai intati uita-te la film:):P

MissBlossom01 pe 25 august 2010 23:05
Citisem ce a zis NuNRG - a zis ca e original.Tu ai zis "ce e original la film ??? explica te rog daca ai ce".
Ce intelege un om normal din asta? Ca tie nu ti se pare original.Si eu am intrebat de ce.De cate ori sa-ti explic acelasi lucru ?

Ccc pe 25 august 2010 23:05
(kensu)Tu ai comentat atat de mult despre filmu asta si nici nu l-ai vazut ? ti-ai format o parere doar din trailer....nu-mi vine sa cred, ce? te-ai plictisit si ai zis sa scrii si tu pe aici despre un film aleatoriu ?TU si topu de la cinemagia care considera tom si jerry si viata cu louie mai bune decat shawshank redemption.
Io unu zic sa nu mai scrii deloc despre filmu asta pana nu-l vezi. Dupa ce il vezi iti ascultam si tie parerea, fara suparare.

MissBlossom01 pe 25 august 2010 23:06
Eh presupun ca e mai bine "o musculita". :)
MissBlossom01 pe 25 august 2010 23:06
Deci o sa-mi raspunzi anul asta la intrebare? (ce nu ti se pare tie original).
Mia454 pe 25 august 2010 23:10
poate mai are omu si alta treaba decat sa comenteze pe cinemagia:))
Ccc pe 25 august 2010 23:11
MissBlossom01, asta nu e primu film despre vise, defapt dpmdv nu cred ca mai exista un subiect care nu a fost dezbatut intr-un film.Un alt film care se joaca cu visele,ideile si memoriile oamenilor si este mai cunoscut este Dark City care are un scenariu de nota 10.
MissBlossom01 pe 25 august 2010 23:14
Maybe.
Am si eu liber in sfarsit,vroiam sa ies de pe cinemagia(ca nu prea intru,doar asa sa vad news) dar chiar m-a facut curioasa "omu asta".am zis asta pentru ca vad ca tu esti cam ironica.
Si despre film mie mi-a placut foarte mult,mi s-a parut ORIGINAL si actorii au jucat foarte bine.

MissBlossom01 pe 25 august 2010 23:15
Ok,dar vroiam sa aud aia de la el.
Mia454 pe 25 august 2010 23:16
....nu sunt ironica:))
dar totusi e ora 11 poate unii oameni se culca..sau cine stie are alta treaba

Ccc pe 25 august 2010 23:17
Daca vrei un film original uitate la Psycho :P si btw cre' ca mia vb despre kensu ?!
Mia454 pe 25 august 2010 23:18
doar am facut o presupunere..
nu e cazul sa avem discutii pe aceasta tema:)

MissBlossom01 pe 25 august 2010 23:19
de acord...
Mia454 pe 25 august 2010 23:19
nu...despre barbaru...pentru ca MissBlossom01 asteapta raspuns de la acesta nu?
si daca e vorba de filme originale evident Psycho e foarte tare:P

Ana12385 pe 25 august 2010 23:22
sunteti multi niste prosti!!
singurii normali sunt kensu,johnnyg,MissBlossom01,frostzilla si toti cei care stiu sa aprecieze un film bun,va dati seama cat au muncit oamenii aia!!
nu vreau sa ma cert cu nimeni
"Barbaru" dude,lasa.te de meseriee..

Mia454 pe 25 august 2010 23:25
uu si tu care nu cred ca aveai nicio legatura in aceasta conversatie dar totusi te.ai bagat si ai inceput cu o jignire te crezi mai breaza?
pai e normal sa munceasca acei oameni...asta sunt platiti sa faca:)
a fost alegere lor....
daca tie iti place filmul..bun...nu iti zice nimeni nimic...dar nu t elua de parerea altora ca sincer...te faci singura de ras:)

MissBlossom01 pe 25 august 2010 23:25
dur :))
Mia454 pe 25 august 2010 23:26
si nu cred ca pana acum te.a jignit cineva de aici pe tine:)
Barbaru pe 25 august 2010 23:36
of. fie MissBlossom01 am sa fiu scurt ca miine am antrenament de la 7,30 si trebuie sa imi beau laptele si sa ma culc . un film original legat de vis nu se poate face pentru ca daca ai sa fii cuminte am sa te duc sa vezi toata seria Coşmar pe Elm Street si ai sa intelegi de ce ( poate am sa iti iau si o acadica). si iti recomand sa vezi twilight dar nu cu creierul ci cu inima unei fete care simte si traieste pasiunea primului sarut ,primei atingeri si simte in vis dorinte carnale neintelese.asa ca cum ajung prin bucuresti te caut sa mergem la film ca sa nu ma mai bizii .si gata pe miine ca ma bag la somn .
MissBlossom01 pe 25 august 2010 23:44
Da,poate chestia cu visele nu e chiar originala,dar celelalte elemente si povestea sunt,sau poate n-am vazut eu destule filme(ca am ce face inafara de a vedea filme toata ziua).
Deci tu te-ai uitat la Twilight cu inima unei fete care simte si traieste pasiunea primului sarut?
Si pentru mine Twilight e ok,dar nu il pot compara cu Inception.Just my opinion.
Bine sa ma cauti.

CosminGL pe 26 august 2010 00:12
cred ca Ultimul razboinic al aerului ar tre sa fie pe primu loc
kalamity pe 26 august 2010 00:30
chiar daca nu iti place filmul, trebuie sa fii redus...(scuze de expresie) sa zici ca e o panarama de film...uita-te la el cum e realizat: sunet,actiune,montaj,casting....ok nu-ti place filmul dar nu ai cum sa negi ca totul e sublim realizat, ca regizorul si toti care au lucrat la el si-au dat silinta...oricat demult ai ura filmul tot nu cred ca se cuvine sa zici ca e panarama ...deci in concluzie -->mai panarama esti tu ca el barbarule....
slam pe 26 august 2010 00:56
@Mia454 ne dai si noua id-ul tau?
rifa pe 26 august 2010 05:58
:)))))))))))))) ma amuz teribil
little_alinutza pe 26 august 2010 10:45
Yu hu ..voi ati auzit de messenger, facebook, FORUM-ul de pe cinemagia, etc ?Folositi-le naibii pe astea pt ca nu cred ca ajuta pe nimeni daca X-ulescu nu stie sa scrie, sau y-ulescu nu si-a baut laptele si e nervos.
Mie mi-a placut filmul.. merita incercat pt ca iti da de gandit...Am vrut sa vad ce parere au altii despre film si uite ca am aflat ca missblossom01 e o musculitza si nu e de fapt o musca.. HOW COOL IS THAT???

Ana12385 pe 26 august 2010 12:05
'yu hu' draga,trebuia sa aflii ceva din commenturi? :))))) parerea lor? da la paggina filmului inception.daca nu iti convenea ce scria aici de ce ai mai citit,pfffff :))
little_alinutza pe 26 august 2010 12:44
@Ana12385.... Vaaaai nu stiam ca exista aceasta pagina pfffff:)) ma scuzi!Noroc ca mi-ai deschis tu orizonturile...Daca pe tine te intereseaza cheap chat-ul lor le poti urmari linistita
INSA majoritatea comentariilor de la pagina filmului sunt mai vechi sau fac referire la trailer sau sunt pers care copiaza date din alte surse... parerea criticilor avizati nu prea ma intereseaza din moment ce nu ma numar printre ei
De asta am apelat si la varianta asta pentru ca sunt comentarii la un articol recent..pe domnii care si-au apus parerea mai sus nu-i intrebi de ce si-au spus parerea aici si nu la pagina filmului Inception??
Pe de alta parte nu imi dau seama de logica ta in "nu iti convenea ce scria aici de ce ai mai citit" adica DEJA citisem comentariile in speranta de a gasi niste opinii legate de film ... Te deranjaza???Imi cer scuze

Ana12385 pe 26 august 2010 12:52
"INSA majoritatea comentariilor de la pagina filmului sunt mai vechi sau fac referire la trailer " ..de-asta exista setarea "cronologic" sub parerea criticilor.
da am inteles

Dexter pe 26 august 2010 13:21
Mai oameni buni vad ca fiecare comenteaza pe aici de parca ar fi pe mes sau mai stiu eu ce..., personal nu am vazut filmul dar astept cu nerabdare sa il vizionez, fiind deasemeni si un mare fan al acestor categorii de filme, Shutter Island intradevar a fost mai mult decat cool, iar Leo nu poate face un film prost, asa ca rezumati-va numai la comentarii strict de film.
little_alinutza pe 26 august 2010 13:38
@ana12385- Nu stiu ce incerci tu sa demonstrezi ... le-am setat cronologic!!! nu asta e problema! Faptul ca sunt ordonate nu le face actuale sau ma rog MAI NOI!!! Eu vroiam sa aflu pareri mai noi referitoare LA FILM!.. asta-i tot. Daca tii neaparat sa dai lectii de utilizare a site-ului te rog mentioneaza lucrul asta Insa nu stiu daca acesta e locul portivit...Aici lumea ar trebui sa isi spuna parerea despre FILM!!
kanibalo pe 26 august 2010 15:41
foarte slab filmul,nu m-a surprins cu nimic,iar scenariu la fel de obositor,ma asteptam la mai mult,filmul e pe primul loc doar pentru ca joaca Dicaprio care fara discutie atrage publicul ca magnetul la aproape toate filmele in care joaca
Ultimate pe 26 august 2010 19:53
Acum in mod direct si psihologic va spun caci marea majoritate suferiti de agresivitate verbala.Fiecare se exprima in modul lui unic dupa maturitatea mentala,daca m-ati inteles.
Filmul este o constructie psihologica,care are ca scop dezvaluirea unui subconstient uman si etapele sale in incerca implantarii unei idei false.V-as explica asta dar dureaza prea mult.
Si apropo nu conteaza ce actori joaca atata timp cat "joaca bine" sau ce regizor a regizat atata timp cat a regizat bine.
Ar trebui sa intelegeci logica "Normalului".Poate atunci nu v-ati mai da cu pumnii in cap.

Ultimate pe 26 august 2010 19:55
Imi cer scuze pt greseala de ortografie....(intelegeti*).
rifa pe 27 august 2010 07:34
@ kanibalo...

da sigur. di caprio atrage publicul. de'aia majoritatea filmelor sale nu au facut mai mult de 300 de mil worldwide. vorbesti si tu ca sa te afli in treaba...

victor_neo75 pe 27 august 2010 08:39
Foarte frumoase incasarile la "Inception"! Sper sa incaseze mai mult decat mediocrul "Prince of Persia"!

Nu inteleg cine se mai duce la rebutul "The Last Airbender" !!! Si pt cei care l-au vazut sa mai zica ca este si bun de ceva, iar ma bulverseaza!

coolgirl2001 pe 27 august 2010 11:05
mie mi-a placut foarte mult inception mai mult idee originala nu neaparat efectele speciale ca nu prea a avut...l-am vazut la cinema si chiar mi-a placut dar nu pot sa zic ca este printre filmele mele preferate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells