Încă o ecranizare a poveştii cu Albă ca Zăpada

de Cristina Grigore în 30 Sep 2010
Încă o ecranizare a poveştii cu Albă ca Zăpada

Scenaristul Evan Daugherty a adăugat un al treilea scenariu îndrăzneţ adaptărilor după povestea fraţilor Grimm. Conform The Hollywood Reporter, Rupert Sanders va fi regizorul, iar Tim Roth producătorul filmului Snow White and The Huntsmen, care îşi caută, momentan, cumpărător printre marile studiouri de la Hollywood.
 
De la succesul lui Tim Burton cu abordarea sa originala a lui Alice in Wonderland, mai toate studiourile au început să refacă basmele clasice în speranţa aceluiaşi rezultat. Pinocchio va purta semnătura lui Brian Fuller (Pushing Daisies), Warner Bros. lucrează la varianta dark a Scufiţei Roşii, iar Disney reface Frumoasa din Pădurea Adormita sub titlul Maleficent şi are în plan şi o readaptare  a Cenuşăresei.

Cele trei adaptări “Albă ca Zăpada” care se luptă acum să vadă lumina ecranului au abordări diferite. Proiectul lui Brett Ratner, numit The Brothers Grimm: Snow White, este o comedie neagră în care piticii sunt nişte hoţi. Snow White and the Seven, al celor de la Disney, este povestea unei fetiţe din Anglia care este antrenată de şapte călugări shaolin pentru a deveni salvatoarea într-o luptă pe viaţă şi pe moarte între bine şi rău. Şi a treia versiune, a lui Sanders şi Roth, Snow White and The Huntsman, în care vânătorul nu mai este un personaj secundar, ci are un rol major în poveste, fiind mentorul Albei ca Zăpada, învăţând-o pe prinţesa izgonită cum să supravieţuiască şi să-şi recâştige poziţia.

Pe care dintre cele trei adaptări ai dori să o vezi? Sau rămâi la animaţia clasică, din 1937, a celor de la Disney?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
florianzy pe 30 septembrie 2010 11:19
Raman la animatia clasica.
Din ce am citit nu este o ecranizare a povestii cu Alba ca Zapada si mai degraba niste versiuni care nu au nici o legatura cu povestea originala.

janinutz33 pe 30 septembrie 2010 11:37
ei vor sa refaca tot...altceva nu le trece prin cap. oricum cele mai frumoase raman versiunile originale.
Yuki pe 30 septembrie 2010 12:51
Deci am intrat in perioada remake-urilor. Si culmea e ca o sa gaseasca si doritori sa le vada
septick pe 30 septembrie 2010 16:23
Ma si asteptam la asta! Acum astept vestea cu Scufita Rosie! :))
naruto_d13 pe 30 septembrie 2010 19:02
de asta e viata cand nu mai ai idei de filme te apuci si le faci din nou pe alea pe care leai mai facut o data sau pe care leau mai facut si alti in speranta ca astea se vor vinde mai bine
psihologu pe 3 ianuarie 2011 18:48
cred ca cea clasica pe care o stim cu totii este cea mai reusita si nu ma refer din punctul de vedere al tehnologiei actoale...
AimeeLov pe 29 iunie 2012 11:18
Consider că cea clasică este perfectă . Dar o să le dau o şansă şi celorlalte!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells