Încă o despărţire la Hollywood, după cea a cuplului Brangelina

de Cristina Grigore în 27 Sep 2016
Naomi Watts şi Liev Schreiber au fost împreună de 11 ani şi au doi copii

La doar câteva zile de la anunţul divorţului între Angelina Jolie şi Brad Pitt, un alt cuplu de actori celebri de la Hollywood îşi încheie drumul împreună. Naomi Watts şi Liev Schreiber au lansat ieri un un comunicat de presă ce le anunţă despărţirea, după 11 ani de relaţie. 

„În decursul ultimelor luni, am ajuns la concluzia că cea mai bună cale de a e continua viaţa, ca familie, este să ne despărţim. Vom continua să ne creştem copii împreună cu dragoste, respect şi sentimente de prietenie, în vreme ce vom explora această nouă etapă a relaţiei noastre”, au declarat cei doi pentru E!Online şi au cerut discreţie din partea publicului şi a presei (dealtfel, actorii au preferat să-şi ţină povestea de dragoste departe de ochii publicului şi ai presei).

Watts şi Schreiber nu au fost căsătoriţi. Au împreună doi băieţi, veniţi pe lume la doi, respectiv trei ani de la începutul relaţiei lor din 2005 – Alexander „Sacha” Pete şi Samuel „Sammy” Kai.  Starul lui Mulholland Drive şi King Kong a fost, între 2002 şi 2004, iubita lui Heath Ledger.

Pe marele ecran, vor mai apărea alături  în drama despre box The Bleeder, în care Schriber îl interpretează pe oponentul-supriză al lui Muhammad Ali din 1975 la categoria grea, Chuck Wepner.

Exploreaza subiecte similare:

Naomi Watts, Liev Schreiber, Angelina Jolie, Brad Pitt, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gdanielu pe 27 septembrie 2016 13:14
*copiii
margott pe 8 octombrie 2016 20:39
Pacat, chiar se potriveau, un cuplu frumos si discret, fara excese, scandaluri si fara aparitii de prost-gust in presa. :(

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells