In the Lost Lands, cu Milla Jovovich şi Dave Bautista, vândut în zeci de teritorii

de Marina Florea în 11 Mar 2021
Filmul este inspirat de proza scurtă a lui George R.R. Martin, creatorul Urzelii Tronurilor.

Film Nation a vândut drepturile internaţionale de difuzare pentru In the Lost Lands în cadrul European Film Market, dând startul unei serii de precontracte de mai multe milioane de dolari pentru fantasy-ul de aventuri. Milla Jovovich (Resident Evil) şi Dave Bautista (seria Guardians of the Galaxy) vor juca în filmul semnat de către Paul W.S. Anderson (Resident Evil), inspirat de proza scurtă a lui George R.R. Martin, creatorul Urzelii Tronurilor.

Au fost încheiate acorduri de difuzare pentru Anglia (Studiocanal), Germania/Elveţia (Constantin), Franţa (Metropolitan Film Export), Australia/Noua Zeelandă (Roadshow Distribution), fosta URSS (Volga Films), Italia (Eagle Pictures), Spania, Portugalia, America Latină (Sun Distribution Group) şi Europa de Est (Vertical), scrie Deadline. Au mai fost încheiate acorduri pentru Scandinavia (Mis Label), Coreea de Sud/Vietnam (Noori), Benelux (The Searchers), Middle East (Italia Film), Ţările Baltice (ACME), Cehia şi Slovacia (AQS), Greece/Cyprus (Spentzos), Hong Kong (Intercontinental), Islanda (Sam Film), India/Pakistan (Multivision), Indonezia (PT Amero MF), Israel (LEV Cinemas), Malaiezia (Metropolis), Filipine (Pioneer Films), Singapore (Shaw Renters PTE), Africa de Sud (Empire Entertainment), Taiwan (Moviecloud), Thailanda (M Pictures Co. Ltd), şi Turcia (BG Film).

Acum, filmul de peste 55 de milioane de dolari este complet finanţat la nivel internaţional. Filmul este despre o regină, disperată să obţină darul metamorfozei, care are un plan îndrăzneţ: o cooptează pe vrăjitoarea Gray Alys (Jovovich), o femeie temută pentru puterile ei.

Trimisă în primejdioasa sălbăticie din Lost Lands (Ţinuturile pierdute), Alys şi ghidul ei, vagabondul Boyce (Bautista), trebuie să lupte cu duşmani văzuţi şi nevăzuţi într-o fabulă care explorează natura binelui şi a răului, a datoriei şi a împlinirii, a iubirii şi a pierderii.

Anderson semnează scenariul împreună cu Constantin Werner. Producţia este semnată de către Jeremy Bolt, Anderson, Jovovich, Bautista şi Jonathan Meisner, prin intermediul companiei lor de producţie Dream Bros Entertainment, şi de Constantin Werner.

Data filmărilor încă nu a fost stabilită. În timp ce Netflix a reuşit nişte tranzacţii spectaculoase la European Film Market, inclusiv o tranzacţie record pentru The Pale Blue Eye cu Christian Bale, In the Lost Lands și-a atins, de asemenea, obiectivul.

Exploreaza subiecte similare:

Paul W.S. Anderson, George R.R. Martin, Milla Jovovich, Dave Bautista, Monster Hunter

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bethwalters pe 15 martie 2021 23:35
Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

[email protected]

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells