În premieră şi în exclusivitate la TVR 2: serialul romantic Iubire dincolo de timp

de Cinemagia în 13 Aug 2019
O producție braziliană cu Alinne Moraes, cunoscută publicului din serialul Culoarea păcatului (2004)

Din 14 august, TVR 2 va difuza serialul romantic „Iubire dincolo de timp” („Alem Do Tempo”, 2015), o producţie braziliană. Separaţi de diferenţe sociale şi intrigi, doi tineri vor străbate timpul pentru a se regăsi şi a trăi marea iubire.

Povestea iubirii interzise începe în anul 1865, în oraşul Campobelo din Brazilia, unde o tânără modestă – Livia (Alinne Moraes), săracă, părăsită de mamă şi crescută la mânăstire îl întâlneşte pe Felipe (Rafael Cardoso), moştenitorul unei familii importante, nepotul puternicei contese Vitoria (Irene Ravache). Cei doi trăiesc o iubire imposibilă, despărţiţi de diferenţe sociale şi de intrigi familiale. Povestea lor nu poate avea decât un sfârşit tragic, dar destinele lor sunt legate.

Din 14 august, de luni până vineri, de la ora 16.00, telespectatorii TVR 2 vor putea urmări producţia braziliană „Iubire dincolo de timp” („Alem Do Tempo”, 2015). Drama romantică ţese, cu o inegalabilă maiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar timpul nu se poate pune. Serialul a avut audienţe mari în ţara de origine şi a primit mai multe nominalizări la Extra Television Awards, Brazil 2015.

150 de ani mai târziu, Livia şi Felipe primesc o nouă şansă de a îndrepta greşelile trecutului, când soarta îi reuneşte într-o staţie de metrou aglomerată din Rio de Janeiro. În versiunea “modernă”, ea e o tânără bogată şi cultivată, moştenitoarea unei afaceri importante, el este un modest viticultor. Amândoi au vieţi complicate şi vor avea, din nou, de luptat cu prejudecăţi şi intrigi familiale care încearcă să-i despartă. Oare va exista un final fericit la această frumoasă şi tristă poveste de dragoste?

Actori de top în rolurile principale

Distribuţia Iubire dincolo de timp („Alem Do Tempo”, 2015) îi reuneşte pe actorii Alinne Moraes, Rafael Cardoso, Irene Ravache, Paola Oliveira şi Ana-Beatriz Nogueira.

Actorii din rolurile principale, Alinne Moraes, cunoscută publicului din serialul Culoarea păcatului (2004) şi Rafael Cardoso nu se află la prima colaborare. Cei doi au mai fost parteneri şi în Espelho da Vida, serial care s-a terminat în Brazilia în luna aprilie 2019.

Paola Oliveira este cunoscuta publicului pentru rolurile sale din telenovelele Belissima, O profeta, Amor a Vida, Malhação şi Insensato Coração, iar actriţa Ana Beatriz Soares Nogueira a câștigat Ursul de Argint pentru cea mai bună actriță la cea de-a 37-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin (1987).


Serialul se difuzează pe TVR 2, TVR HD și online exclusiv pe TVR+

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells