În pofida unui trailer spectaculos, lansarea filmului X-Men: Dark Phoenix se amână

de Gloria Sauciuc în 30 Sep 2018
Modificarea datelor premierei vin, probabil, în contextul definitivării fuziunii Disney/Fox programate pentru 2019

Studiourile 20th Century Fox au făcut câteva schimbări surprinzătoare cât privește graficul lor de lansări. În pofida unui spectaculos recent lansat trailer, în care Phoenix e gata să aducă apocalipsa, filmul Dark Phoenix a fost mutat din slotul de lansări inițial, pentru iunie 2019. Studioul a adăugat, totuşi, un film din seria Deadpool - deocamdată fără nume - la lista de premiere din decembrie 2018. Studioul  Fox a amânat, de aemenea, premiera SF-ului Alita: Battle Angel şi a lui Gambit.

Ştirile legate de Dark Phoenix vin la câteva zile de la lansarea primului trailer al filmului. Dark Phoenix a mai fost amânat şi a avut chiar scene refilmate înainte de această modificare. Filmul urma să aibă premiera în noiembrie anul acesta. Alita, a lui Robert Rodriguez, a fost mutat de pe 21 decembrie pe 14 februarie 2019. Dark Phoenix, următorul film din seria X-Men, va fi relocat de pe 14 februarie 2019 pe 7 iunie 2019. Studioul a reuşit să îşi mute proiectul (deocamdată fără regizor), Gambit, din seria X-Men, de pe 7 iunie 2019 pe 13 martie 2020.

Există unele speculaţii conform cărora Deadpool-ul pregătit de lansare în decembrie este o relansare a lui Deadpool 2, pe care l-am văzut la cinema anul acesta, dar o versiunea montată pentru o audiență generală, deci pentru întreaga familie, scrie The Hollywood Reporter. Actorul Ryan Reynolds a declanşat aceste zvonuri, cu o imagine de promovare care duce cu gândul la filmul The Princess Bride, cu Fred Savage reluându-şi rolul din filmul lansat în 1987. Deadpool va avea premieră într-o dată aglomerată pentru blockbustere şi va concura cu Aquaman de la Warner Bros şi Bumblebee de la Paramount, cel puțin în America.

Modificarea datelor premierei vin în contextul definitivării fuziunii Disney/Fox programate pentru 2019, care va da studiourilor Marvel de la Disney drepturile asupra X-Men. Fuziunea pune sub semnul întrebării probabilitatea unui film Gambit cu Channing Tatum, producţie care are tot avut probleme în a demara. Fox are, de asemenea, în programul de lansări spinoff-ul New Mutants pregătit pentru 2 august 2019. Filmul cu accente horror a mai fost amânat în trecut, deşi filmările s-au încheiat. Filmul trebuia să aibă premiera pe 13 aprilie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

X-Men: Dark Phoenix, Gambit, Alita: Battle Angel

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 30 septembrie 2018 13:44
Iata ca fuziunea dintre Marvel si Disney afecteaza productia sau lansarea noilor filme propuse, dar speram in continuare o clarificare a situatiei confuze existente in prezent.
unkn0wn pe 30 septembrie 2018 17:47
Probabil va aparea un Deadpool si mai politically bullshitness ca pana acum, penibil.
bloodthirst pe 1 octombrie 2018 21:11
Ceva de genul: ''intre penal si penibil'' Nu-i nimic, zic eu, oameniii o numesc evolutie :)
Lazerson pe 14 octombrie 2018 01:59
Gata fratilor! Ati muls vaca pana a iesit praf . Ultimul a fost frumos, dar a iesit deja sangele. Mai lasati sa respire un pic :|

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells