În căutarea dreptăţii, cu Erin Brockovich în persoană

10 Mar 2010
În căutarea dreptăţii, cu Erin Brockovich în persoană

Cu toţii am văzut filmul, cu Julia Roberts în rol principal, acum avem şansa să o cunoaştem pe adevărata Erin Brockovich - în timp ce călătoreşte prin America. Fiecare episod conţine poveşti impresionante despre femei obişnuite care şi-au făcut un scop în viaţă din a dobândi dreptatea de partea lor, împinse fiind de criza majoră din viaţa lor şi de pierderea unei persoane dragi. Prin lupte remarcabile atunci când autorităţile au eşuat să protejeze victimele inocente, aceste femei au schimbat legi şi vieţi.  Erin te va ghida în lumea adevărată a crimei, injustiţiei, făcând imposibilul posibil.

Într-un episod Erin o prezintă pe mama unui fost soldat, paralizat din cauza unui şofer imprudent care a părăsit locul accidentului, care este determinată să-l aducă pe făptaş în faţa justiţiei. Însă, doar cu câteva urme de vopsea şi fără cunoştinţe în domeniul judiciar, cum îi va lua aceasta urma criminalului periculos?

Erin Brockovich este, la rândul ei, o femeie obişnuită care s-a luptat şi a obţinut dreptatea de partea multor victime, punând mai presus de toate nedreptăţile cu care s-au confruntat acestea.  Este gazda perfectă şi avocatul de succes în acest serial cu poveşti captivante. 

De la pierderea unei fiice care a fost violată şi ucisă până la pierderea unui tânăr fiu a cărui centură de siguranţă nu i-a salvat viaţa şi nu a fost protejat în mod adecvat. Le cunoaştem pe toate femeile din aceste poveşti şi aflăm cum au găsit puterea să dobândească dreptatea finală trimiţând criminalii după gratii, aducând legi noi în favoarea  protecţiei copiilor şi a interdicţiei şoferilor de a folosi telefoane mobile.     

Reconstituiri senzaţionale şi interviuri ajută la construirea fiecărei poveşti, de la tragedia personală la justiţia câştigată în final. “Mi-a făcut plăcere să realizez serialul de televiziune În căutarea dreptăţii şi să urmăresc poveştile incredibile ale acestor femei - consider că trebuie să luptăm pentru dreptate, indiferent de cât de dificil ar fi. Fiecare din aceste personaje este o femeie care a reuşit să găsească forţa interioară trecând prin situaţiile şocante şi să depăşească dificultăţile”, declară Erin Brockovich.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells